Štedilnik na drva Lohberger

Štedilnik na drva ima v sodobni kuhinji značaj sodobnosti in pridih tradicije. Toploto lahko poleg kuhanja izkoristite za ogrevanje prostora.

Inovativni, funkcionalni, varčni in sodobni štedilniki na drva

Štedilnik na drva lahko ima v sodobni kuhinji značaj sodobnosti in pridih tradicije. Z uporabo obnovljivih virov sledi ekološkim trendom, inovativne tehnološke rešitve kuhališča pa pomenijo tradicionalno pripravo jedi na najsodobnejši način. Plošča za kuhanje je dobavljiva v dveh variantah – lahko jo naročite iz nerjavečega jekla ali kot steklokeramično ploščo.

 

Stedilniki na drva

Štedilnik na drva Lohberger

 

Štedilnik na drva s katerim lahko kuhamo in ogrevamo

Različne izvedbe štedilnikov na drva Lohberger omogočajo tako domače kuhinjske štedilnike, kot gostinske štedilnike. Na razpolago so tudi štedilniki, ki lahko poleg osnovne uporabe za kuhanje, v zimskem času delujejo kot centralna peč na drva. Štedilnik se lahko uproablja tudi za ogrevanje prostorov, ob kurjenju in opazovanju plamenov pa nas pogreje še sproščen in domač občutek. 

Patentirani inovativni JETFIRE sistem omogoča napredno tehnologijo prijazno za kuhanje in ogrevanje. Temperatura v štedilniku zaradi napredne tehnoligije doseže tudi do 1200° C. Doseganje tako visokih temperatur nad kuriščem, ki jih imenujejo kot  “turbo učinek”, omogoča združevanje plamena v snop ter dovod svežega zraka.

Rezultat takšnega delovanja je skrajšan se čas kuhanja, saj je plošča segreta bistveno hitreje. Tudi izgorevanje in s tem učinkovitost sta neprimerno boljša, izpusti emisij pa so minimalni. 

Uporaba sodobnega štedilnika na drva je okolju prijazna, v primeru, da z njim tudi ogrevamo prostore, se lahko stroški ogrevanja bistveno zmanjšajo.

 

stedilniki na drva Lohberger

pasica aplikacija


Prednosti JETFIRE sistema:

• izjemna. do 84% učinkovitost izrabe goriva 
• v primeru ogrevanja – nizki stroški ogrevanja
• več udobja za uporabnika
• daljši čas gorenja
• precej višja temperatura kuhalne plošče
• skrajšan čas kuhanja
• okolju prijazen štedilnik na drva s čistim izgorevanjem in do 10 x manjšimi emisijami CO
štedilniki na drva Lohberger ustreza standardu BImSchV


Za štedilnike na drva je v večini primerov značilno, da se kisik za zgorevanje dovaja iz prostora kjer je štedilnik postavljen. V današnjih zatesnjenih prostorih je to neprimerno in zdravju škodljivo. Lohberger z modelom JETFIRE deluje drugače – štedilnik je v prostor povsem zatesnjen, kisik, potreben za gorenje, se ne dovaja iz prostora, ampak ima od zunaj speljan poseben dovod svežega zraka. 

 

Novost- štedilnik na drva v kombinaciji s peleti

Ena od zanimivih kombinacij je kombiniran štedilnik na drva in pelete, kar omogoča še posebej prijetno in udobno bivanje. Ob uporabi sobnega termostata bo štedilnik samodejno poskrbel za prijetno temperaturo v prostoru.  

 

stedilniki na drva Lohberger peleti


Štedilnik na drva Lohberger je inovativna rešitev za sodobni trajnostni življenjski slog.


Štedilniki na drva Lohberger spadajo med najbolj kvalitetne in tudi med oblikovno najlepše izdelke te vrste na trgu. To dokazujejo nagrade, kot je dvakratna nagrada Plus X Awards prejeta za sodoben dizajn izdelka, kot tudi posebno okoljsko priznanje Avstrije.


 Vsa morebitna dodatna vprašanja za štedilnike na drva Lohberger napišite v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI