Ecodan toplotna črpalka zrak – voda, učinkovito delovanje že 10 let!

Ecodan toplotna črpalka zrak – voda, učinkovito delovanje že 10 let!

10. obletnica za toplotne črpalke Ecodan Mitsubishi Electric

V zadnjih letih so se mnogi zadovoljni uporabniki prepričali o učinkoviti in enostavni uporabi toplotnih črpalk Mitsubishi Electric, saj jih odlikuje kakovost, varčnost in učinkovitost. Letos Ecodan Mitsubishi Electric beleži 10. obletnico uspešnega delovanja v številnih objektih.

ream toplotna crpalka

 

 

Ste že pripravljeni na hladnejše dni? Priskrbite si energetsko varčno in izjemno TIHO TOPLOTNO ČRPALKO ECODAN MITSUBISHI ELECTRIC

 

 

Ecodan toplotne črpalke po učinkovitosti spadajo v sam svetovni vrh. Ob obletnici proizvajalec Mitsubishi Electric dopolnjuje ponudbo zunanjih enot za bivalne prostore v 8 in 11,2 kW različici. Prednosti tako aktualnih, kot tudi novih, modelov zunanjih enot ogrevalnega sistema ECODAN sta predvsem visoka ogrevalna moč pri zelo nizkih zunanjih temperaturah – tehnologija Zubadan zagotavlja neprekinjeno in zanesljivo ogrevanje tudi do -28°C zunanje temperature in visoko učinkovitost ogrevanja A++. 

 

 

Izboljšave zunanjih enot so ključnega pomena za zadovoljstvo uporabnikov, saj prinašajo prednosti za udobje bivanja.
•    Tišje delovanje zunanje enote do 10 dB(A) zaradi optimizacije oblike in položaja ventilatorja.
•    Stilska in kompaktna zunanja enota.
•    Nov kompresor, ki omogoča visoko zmogljivost delovanja (najvišji     energetski izkoristek  razreda A++)
•    Večja zanesljivost z izboljšano drenažo in optimizacijo nadzora in delovanja odmrzovanja ter z izboljšanjem zunanjega toplotnega izmenjevalca za preprečevanje nastajanja ledu
•    Manjše vibracije kompresorja ter   resonance cevi
•    Tri fazne toplotne črpalke tudi pri 8kW

 

baner toplotne crpalke

Poleg Zubadan zunanje enote, lahko pri toplotni črpalki Ecodan izberete tudi zunanjo enoto Ecodan z delovanjem do -20°C zunanje temperature. Primerne so za ogrevanje varčnih in nizkoenergijskih hiš s talnim ogrevanjem, neodvisno od regije v Sloveniji. Več si preberite na www.ream.si .

Odločite se in postanite lastnik toplotne črpalke, ki vam bo omogočala povsem ekološko in varčno ogrevanje. Ne pozabite: za toplotne črpalke Ecodan je na voljo subvencija Eko – sklada v višini 1.000 €.

 

     
  

Prihaja jesen – ogrejte se s klimatsko napravo Mitsubishi Electric do -25°C zunanje temperature

Klimatske naprave se že nekaj let uporabljajo skozi celo leto, tako za hlajenje kot za ogrevanje. Uporaba klimatskih naprav se je izkazala za izredno varčno ogrevanje v prehodnem obdobju in kasneje v zimskem času. Primerne so za bivalne in pisarniške prostore, njihova vgradnja je hitra in enostavna, poseg v prostor pa minimalen. Delujejo izjemno tiho, opremljene so s kakovostnimi filtri za čiščenje zraka. Udobje bivanja si lahko povečate z upravljanjem klimatske naprave na daljavo (opcija Wi-Fi vmesnika).

ream klima mishubishi

  

 

 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI