Hladno in toplo z Gorenjem

Gorenje ponuja tako klimatske naprave kot tudi ogrevalne toplotne črpalke, tako da vas spremlja skozi celotno leto, ne glede na zimski čas.

Gorenje ponuja tako klimatske naprave kot tudi ogrevalne toplotne črpalke, tako da vas spremlja skozi celotno leto, ne glede na zimski čas.

 

gorenje klima

 baner klimatske naprave

 

TITAN – tudi kot samostojen vir ogrevanja

Titan je napredna klimatska naprava z energijsko učinkovitostjo toplotne črpalke in predstavlja samostojen vir ogrevanja. V preteklosti so naprave imele vgrajen brezstopenjski motor ventilatorja samo v notranji enoti, Titan pa ima tako imenovan DC motor vgrajen tudi v zunanji enoti. S tem je zagotovljena nižja poraba električne energije, tišje delovanje ter avtomatsko nastavitev ventilatorja, glede na potrebe delovanja klimatske naprave.

 

 

gorenje klima Titan 35 N

Klimatska naprava TITAN

 

 

 

     

gorenje klima Titan 35 Z senzor

Body sensor – prilagajanje moči

Po energijski učinkovitosti hlajenja in ogrevanja uvršča v najboljši energijski razred A+++. SCOP koeficient, ki je večji od 5,3 in SEER koeficient, ki je večji od 9,0, sta dokaz izjemnih zmogljivosti in sodobne tehnologije.

 

Body sensor

Funkcija senzor oseb samodejno prilagaja delovanje klimatske naprave glede na prisotnost oseb v prostoru. Ko zazna daljšo odsotnost oseb, samodejno zniža moč delovanja klimatske naprave.

 

baner toplotne crpalke

 

Ogrevalna toplotna črpalka

Toplotna črpalka AEROGOR ALL-IN-ONE ECO INVERTER v kotlovnici zasede le 0,45 m² prostora, postavili jo boste lahko prav v vsak prostor, notranja enota pa ima vgrajen hranilnik sanitarne vode.

 

gorenje toplotna crpalka

Vgrajen 230 l emajliran hranilnik vode

 

Poleg 230 l emajliranega hranilnika, so v notranji enoti ALL-INONE serijsko vgrajene tudi komponente za direkten priklop toplotne črpalke na talni sistem ogrevanja (Grundfos obtočna črpalka A energijskega razreda, 3-potni preklopni ventil, električni pretočni grelec). Tudi tukaj sta serijsko integrirana 7« uporabniški vmesnik z zaslonom na dotik in Wi-Fi vmesnik za upravljanje na daljavo. Toplotna črpalka lahko v nočnem času deluje v tihem režimu, kar omogoča do 20% nižji nivo zvočnega tlaka zunanje enote.

 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI