Navadne žarnice le še do leta 2012

HD LED – novostna slovenskem tržišču Evropskakomisija je napravila korak naprej pri varčevanju energije in v zakonodajniobliki potrdila predlog evropskih strokovnjakov.

HD LED – novostna slovenskem tržišču Evropska komisija je napravila korak naprej pri varčevanju energije in v zakonodajni obliki potrdila predlog evropskih strokovnjakov, da se v državah EU s prodajnih polic umakne običajne žarnice z žarilno nitko, ki so v rabi že 130 let. S septembrom 2009 naj bi začeli umikati najbolj potratne žarnice z močjo 100W ali več, do leta 2010 naj bi prepovedali žarnice za 40W ali več, od septembra 2012 pa vse navadne žarnice do vključno moči 25 W. Gospodinjstva naj bi začela z uporabo učinkovitejših, varčnih sijalk (LED, fluorescentne in halogenske), ki imajo veliko daljšo življenjsko dobo ter porabijo veliko manj energije. Povprečno gospodinjstvo naj bi na tak način za elektriko prihranilo najmanj 50€ letno, predvsem pa bi se zmanjšale emisije CO2 in s tem posledično segrevanje našega planeta.

 

 

 

 

 

Zakaj prestopiti na HD LED osvetljavo?

• Prihranek energije – HD LED luči imajo majhno porabo energije (po standardu 1,7W) in porabijo 80% manj energije kot običajne halogenske luči. Prihranite denar za elektriko in zamenjavo žarnic.

 

 

 

 

• Največji svetlobni učinek – HD LED luči imajo visok svetlobni učinek in sicer svetijo enako kot 45W halogenska luč, obenem pa prihranijo ogromno energije.

• Dolga življenjska doba – življenjska doba HD LED luči je približno 60,000 ur v primerjavi z običajnimi halogenskimi lučmi, ki imajo življenjsko dobo 3,000 ur.

• Zamenjava žarnic – Glede na njihovo dolgo življenjsko dobo boste verjetno prej zamenjali vse ostalo v gospodinjstvu kot HD LED luči. Tako boste prihranili čas, denar in nevšečnosti z zamenjavo žarnic.

• Ogromen prihranek stroškov

Z majhno porabo energije, veliko svetilnostjo in dolgo življenjsko dobo bodo HD LED luči zmanjšale vaš mesečni strošek za električno energijo za kar nekaj evrov.

 • Inovativen senzor – Določeni HD LED nastavki vključujejo infrardeči senzor, kar je idealno za vzdrževanje higiene v kuhinji, saj omogočajo enostaven vklop in izklop v primerjavi z navadnim pritiskom na stikalo.

• Vsestranska serija luči – Serijo luči HD LED sestavljajo posebej oblikovani nastavki, ki zagotavljajo praktično osvetlitev delovne površine, notranjosti kuhinjskih ali drugih elementov, predalov, podnožja in nudijo v celoti izredno učinkovito osvetlitev.

• Varnost – Garantirano najvišja varnost, saj se HD LED luči ne pregrevajo in so brez ultravijoličnega sevanja v primerjavi z navadnimi halogenskimi žarnicami.

• Možnost spreminjanja barve – Serija HD LED vključuje nastavke, ki imajo širok spekter možnosti spreminjanja barv, ki jih lahko izberete glede na vaše razpoloženje in s tem dosežete poseben učinek in prostoru dodate drugačno noto.

Pripravite se na tehnologijo HD LED

Zaradi potrebe po varčevanju z električno energijo in prispevanju k ohranitvi okolja je Sensio (eden največjih proizvajalcev pohištvene osvetljave v Veliki Britaniji) razvil energijsko varčne luči HD LED z visoko svetilnostjo. Naložba vanje ne polepša le stanovanja, ampak zmanjša stroške električne energije za 80%, omogoči izvrstno dnevno osvetlitev, dolga življenjska doba (60.000 ur) pa omogoča, da v luči investirate samo enkrat. Luči se ne segrevajo, posebej oblikovani nastavki pa zagotavljajo praktično osvetlitev delovne površine, notranjosti kuhinjskih elementov, predalov, podnožja, omar. Luči lahko uporabite v kuhinji, kopalnici, spalnici in za drugo pohištvo.

HD LED nabor luči je možno povezati z IR senzorjem, ki deluje kot vklopno/izklopno stikalo ali kot omarni senzor. Tako v kuhinji vzdržujemo visoko stopnjo higiene, saj za vklop luči ne potrebujemo fizičnega stika. Senzor se lahko uporabi tudi pri vgradnji v omaro in se vključi, ko odpremo omaro.

Za jesen pripravljamo novosti:

HD LED vgradne stropne luči

Nič več Vam ni treba skrbeti, da boste z osvetljavo Vaših prostorov porabili veliko energije. Luči imajo izjemno visoko svetilnost in nizko porabo. Enostavna vgradnja, izjemno tanek nastavek.

HD LED luči z drsnim sistemom

Idealno za kuhinjo, poslovne prostore, povsod kjer za delo potrebujete veliko svetlobe. Komplet sestavlja drsni trak in poljubno število HD LED luči, ki se dodajajo na trak. Z nastavitvijo posameznih luči po drsnem traku dobitem osvetlitev tam, kjer jo zares potrebujete.

HD LED dekorativne luči

Dekorativne HD LED luči z nizko porabo dodajo romantičen in moderen pridih vaši kuhinji ali stopnišču.

Z obiskom naše spletne strani boste videli, da naša ponudba ne obsega samo nabora luči HD LED, ampak tudi druge LED luči.

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI