Izberi modro in bivaj ugodno!

Ekskluzivna akcija na ogrevalne toplotne črpalke.

Ekskluzivna akcija na ogrevalne toplotne črpalke

Ko pomislimo na topel dom, običajno ne pomislimo tudi na udobje. Ob besedi ogrevanje še vedno največkrat dobimo asociacijo na zamudno pripravljanje in skladiščenje drv, skrb za pravočasno in zadostno naročanje kurilnega olja ter peletov, čiščenje dimnika pred kurilno sezono …

Ko beseda nanese na ogrevanje, mnogi še vedno pomislijo na vso delo, ki jih čaka, da bodo v hladnih zimskih dneh lahko uživali v toplini doma. V resnici pa temu že dolgo ni tako. Toplotna črpalka pri hiši je danes skorajda že čisto samoumevna in je prva izbira novogradenj ter vse pogostejša izbira pri renovacijah. Pri toplotni črpalki gresta ogrevanje in udobje z roko v roki, zato kompromisi niso več potrebni.

 

Toplotna črpalka najbolj udoben sistem ogrevanja

Tempo, ki ga danes narekuje življenje, od nas zahteva poenostavitev nekaterih stvari in mednje spada tudi ogrevanje. Če se vam je zdelo, da je bil vaš star ogrevalni sistem udoben, potem se vam bo življenje s toplotno črpalko obrnilo na glavo. Dolgi delovniki, številne obveznosti in vikendi nekje v naravi so z vidika skrbi za dom z razvojem toplotnih črpalk postali popolnoma brezskrbni. Ne glede na dejstvo, da ste odsotni, zunaj pa je krepko pod minusom, se boste vedno vrnili v prijetno topel dom.

Upravljanje toplotne črpalke je preprosto iz vseh vidikov. Strokovnjaki iz podjetja Orca energija so za svoje uporabnike razvili napredno regulacijo v slovenskem jeziku, s katero lahko preko oblaka spreminjate nastavitve svoje toplotne črpalke iz službe ali drugega konca sveta. Za to potrebujete zgolj mobilni telefon ali tablični računalnik. »Uporabniki na daljavo najpogosteje nastavljajo temperaturo, dnevne ali nočne intervale ogrevanja, vklop programov Party, Eco ali Holiday, pregledujejo trenutno stanje ali zgodovino. Regulacija je bila razvita z mislijo na stranke in na poenostavitev življenja, deluje pa praktično v vseh operacijskih sistemih. Pri razvoju smo šli še korak dlje in poskrbeli, da se uporabnik ne bo rabil dvakrat učiti uporabe regulacije, zato smo tudi v samo toplotno črpalko vgradili zaslon na dotik, ki ima identičen uporabniški vmesnik« razlaga vodja razvoja Miran Budja, v podjetju Orca energija.

Toplotna črpalka pa ni udobna zgolj zaradi preprostega upravljanja. Udobje predstavljajo tudi izredno visoki prihranki, do kar 75 %, kar v obdobju 20 let in več, kolikor je ob rednih servisih tudi življenjska doba toplotne črpalke, predstavlja nov avtomobil ali vsakoletne dodatne počitnice.

»Toplotna črpalka korak v čistejšo in cenejšo prihodnost« pravi direktor podjetja Orca energija, Boštjan Štruc. »Današnje razmere na trgu narekujejo potrebo po varčnosti in po preudarnih izbirah« in dodaja »energetska neodvisnost od gibanja cen na trgu namreč prinaša varnost, ki je danes bolj pomembna, kot kadarkoli«.

Da je poleg visokih prihrankov in varnosti, največji plus toplotne črpalke ravno udobje, se strinja tudi Blaž Švab, zadovoljen uporabnik toplotne črpalke Orca. »Za nami je druga ogrevalna sezona, ko je za topel dom skrbela toplotna črpalka Orca. Nad sistemom sem še vedno navdušen tako, kot prvi dan. Tovrstnemu načinu ogrevanja je najbolj hvaležna denarnica, saj je letni prihranek ogrevanja več kot 60 %. Zadovoljna pa je tudi družina, ki ne rabi sistema več čas nadzorovati in skrbeti zanj in, ne glede na to, na katerem koncertu sem, ali katero oddajo snemam, vedno pride v topel dom.«

 

baner toplotne crpalke


 Vrhunec topline in prihrankov – ogrevalna toplotna črpalka kar do 1.900 € ceneje + najmanj za 1.150 € nagrad!


V podjetju Orca energija so si zadali cilj, da čim več slovenskim gospodinjstvom zagotovijo čistejšo, udobnejšo predvsem pa cenejšo prihodnost. Da bi to bilo dosegljivo vsem, so pripravili posebno spomladansko ponudbo.

Vsem, ki se do konca meseca aprila 2022 odločite za nakup ogrevalne toplotne črpalke Orca, bodo podarili 15 % popust na zunanjo in notranjo enoto ter dodatni 3 % popust ob predplačilu. Posebne ugodnosti vas čakajo tudi pri dokupu dodatnega 3-letnega pogodbenega jamstva na skupno 5 let, za dobrodelnih 10 € pa lahko izberete tudi klimatsko napravo ali pa 5 rednih letnih servisov vaše nove toplotne črpalke. Skupno lahko prejmete do kar 1.900 € popustov in do najmanj 1.150 € nagrad!

Orca energija, zanesljiv in kakovosten energetski partner

Podjetje Orca energija je eno pomembnejših podjetij na področju razvoja in proizvodnje toplotnih črpalk na slovenskem trgu. Največji poudarek dajejo kakovosti, ki jo dokazujejo z več tisoč zadovoljnimi strankami in z različnimi nagradami ter certifikati, med katerimi je tudi EHPA. Kakovost njihovih produktov in lojalnost pa prepoznavajo tudi v tujini.

Več o akcijski ponudbi preverite na spletni strani podjetja ORCA ENERGIJA.


Vsa morebitna dodatna vprašanja napišite v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času.

Želite več informacij?

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI