Zunanje mrežasto senčilo za strešno okno Velux

Oglasno sporočilo

Zunanje mrežasto senčilo je napeto na zunanji strani, nad steklom. Zadržano sončno toploto odda v zrak, ne preprečuje pa pogleda na okolico. Je učinkovita zaščita pred sončno toploto. Senčilo zelo preprosto upravljate z notranje strani. Ko ga ne potrebuje

 

Odlična zaščita pred direktnimi sončnimi žarki. Zaustavi do 80 % sončne toplote!

100941-01-CMP-XXLZunanje mrežasto senčilo je napeto na zunanji strani, nad steklom. Zadržano sončno toploto odda v zrak, ne preprečuje pa pogleda na okolico. Je učinkovita zaščita pred sončno toploto. Senčilo zelo preprosto upravljate z notranje strani. Ko ga ne potrebujete (oblačni dnevi ali pozimi) je neopazno spravljeno pod zgornjo kapo obrobe. Senčilo je potrebno v vsaki mansardi. Na elektrificirana strešna okna je možno vgraditi samo električno ali solarno zunanje mrežasto senčilo.

Na voljo je tudi cenovno ugodnejša kombinacija ročnega zunanjega mrežastega senčila in notranjega siesta senčila v bež ali temno modri barvi. Zunanje senčilo zaščiti pred vročino, notranje siesta senčilo pa nudi popolno zatemnitev in izboljša izolativnost do 21 %. Pri nakupu te kombinacije (DOP) vam podarimo senčnik za avto.

Več na www.kalcer.si

tel.: 01 724 67 70

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI