V družbi Energetika Ljubljana deluje v okviru Sektorja za uporabnike nova, razširjena prodajna ekipa, ki skrbi za neposreden odnos z uporabniki.  

Kot so prepričani v Energetiki Ljubljana, bodo sodelavci prodajne mreže oz. prodajni svetovalci odigrali pomembno vlogo pri nadaljnjem razvoju prodaje in trženja v tej družbi.  

Kot menijo, bogastvo Energetike predstavljajo ljudje, tako odjemalci na eni strani, kot njeni zaposleni na drugi strani. Da bi ti dve plati iste medalje še bolje povezali skupaj, so se v družbi odločili ta dva segmenta še tesneje povezati ter uporabnikom njihovih storitev zagotoviti obravnavo, kot jo pričakujejo tudi sami, ko so v vlogi kupca.  

 

energetika ljubljana

 

V smeri tako imenovane zvezdniške storitve  

Zadovoljstvo uporabnikov je bil po besedah Energetike Ljubljana vedno cilj njihovega delovanja, ki ga želijo v povezavi z uporabniško izkušnjo nadgraditi v smeri t. i. koncepta zvezdniške storitve.  

»Prepričani smo, da vedno zagotavljamo najvišjo raven storitve, a dejstvo je, kot da obstaja še nekaj rezerve, ki bi se najbolje pokazala, če bi znana svetovna osebnost potrebovala našo storitev. Naši odjemalci si zaslužijo nič manj kot takšen »zvezdniški« standard izvajanja storitev. Seveda zato to ni dovolj le volja in pripravljenost naših zaposlenih. Za konsistentnost uporabniške izkušnje preko vseh stičnih točk uporabnika s podjetjem je potrebna tudi ustrezna informacijska podpora, prilagoditev posameznih procesov ter podpora vodstva,« pojasnjujejo v Energetiki Ljubljana.  

 

Usposabljanja za enoten nastop zaposlenih  

Ker se seveda tudi zaposleni Energetike Ljubljana med seboj razlikujejo, so oktobra in novembra lani  organizirali posebna usposabljanja, da bi zagotovili čim bolj enoten in kompetenten nastop zaposlenih na področju svetovanja.  

Na usposabljanjih so bili prisotni sodelavci, ki so se preko internega razpisa prijavili na delovna mesta za prodajne svetovalce, ter ostali, ki imajo dnevno stik z njihovimi uporabniki v različnih stopnjah obravnave uporabnika. Usposabljanja so bila dobro sprejeta, zato se bodo v bodoče nadaljevala, prav tako se bo razširil krog udeležencev usposabljanj.  

 

Svetovali tudi v okviru Zelene prestolnice Evrope  

Spoznanja iz usposabljanj so udeleženci začeli takoj uporabljati v praksi, k čemur je pripomogel tudi začetek maloprodaje elektrike, ki je bila novost za vse zaposlene, ne glede na to, iz katerega področja prihajajo – distribucije toplote, distribucije zemeljskega plina, inženiringa ali trženja.  

Pomembna izkušnja za vse je bila tudi organizacija energetskih svetovalnic v sklopu dogodkov Zelene prestolnice Evrope v mesecu juniju, ko so svetovalci Energetike Ljubljana obiskovalcem info točke svetovali v zvezi s celovito energetsko oskrbo, so še dejali v omenjeni družbi.

 

www.energetika-lj.si

Povezane vsebineEnergetika Ljubljana, d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Preverite akcijsko ponudbo 2022 za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.