Na našem tržišču se vsako leto pojavi vrsta novih izdelkov široke potrošnje, ki uporabnikom prinašajo številne koristi in izboljšujejo njihovo uporabniško izkušnjo. Med njimi je tudi JUB-ov inovativni izdelek HYDROSOL Decor, ki je letošnji dobitnik pečata Izbran produkt leta 2022. S to edinstveno sistemsko rešitvijo v družbi JUB smelo spreminjajo trende pri oblikovanju tistih notranjih prostorov, ki so zaradi vode in vlage najbolj obremenjeni. Za zmagovalca v svoji kategoriji so izdelek HYDROSOL Decor razglasili uporabniki, ki so ga prepoznali kot najbolj inovativnega, pečat Izbran produkt leta na embalaži izdelka pa bo hkrati tudi znak drugim potrošnikom za odlično izbiro pri odločitvi o nakupu.   

Izbran produkt leta

HYDROSOL Decor je primeren za izvedbo izjemno raznolikih estetskih ter strukturnih rešitev za talne in stenske površine v bivalnih prostorih, poslovnih in javnih objektih. (foto: Anže Petkovšek)

Izbor produktov leta, ki pri nas poteka že desetletje, sloni na rezultatih neodvisne in reprezentativne nacionalne raziskave podjetja Nielsen, v kateri novosti med izdelki in storitvami v več kot 50 kategorijah ocenjujejo izključno slovenski uporabniki, v vsaki pa pečat dobi le en izdelek. Potrošniki so tudi letos izdelke ocenjevali na podlagi inovativnosti, atraktivnosti in svoje dobre uporabniške izkušnje.

Sistem HYDROSOL Decor kot dobitnik pečata Izbrani produkt leta 2022 predstavlja odlično alternativo obstoječim dekorativnim materialom, kot so keramične ploščice ali mikrocement, ki so doslej prevladovali pri oblikovanju prostorov z veliko vlage, zlasti pri izvedbi kopalnic in sanitarnih prostorov. S svojimi odličnimi lastnostmi predstavlja vrhunsko vodotesno zaščito tako talnim kot stenskim površinam, hkrati pa je primeren tudi za stopnišča ter za kuhinje, kjer je mogoče prostore med elementi oblikovati hitro in elegantno ter v trendu s sodobnimi dekorativnimi vzorci in s kombinacijo različnih barvnih nians. S sistemom HYDROSOL Decor je mogoče tudi povsem enostavno prekriti obstoječe keramične obloge ter se izogniti stroškom za njihovo odstranjevanje. Sistem, ki ga odlikujejo odlične protizdrsne lastnosti, je enostaven tudi za vzdrževanje.

 

Izbran produkt leta 2022 5 Hydrosol Decor

Letošnja jubilejna, že 10. razglasitev dobitnikov pečata Izbran produkt leta, je v različnih kategorijah potekala sredi februarja v ljubljanskem Kinu Šiška. V imenu družbe JUB sta priznanje prevzela vodja razvojnega področja za zaščito izdelkov dr. Janez Orehek in produktni vodja Nejc Potočnik. (foto: arhiv JUB).

Več informacij o izdelku je na voljo na spletni strani www.jub.si, na kateri najdete tudi seznam lokacij trgovcev z gradbenimi materiali, kjer si lahko ogledate s sistemom HYDROSOL Decor izdelane kopalniške ambiente ali dekorativne vzorčne panoje.

Za unikatno dekorativno izvedbo prostorov s sistemom HYDROSOL Decor se lahko dogovorite tudi s slikopleskarji, ki so pridobili certifikat na JUB Akademiji.  


Jub d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Preverite akcijsko ponudbo 2022 za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.