Hiše Rihter na sejemu DOM 2012

V Podjetju Rihter montažne gradnje d.o.o. se bodo tudi letos predstavili na sejmu DOM z obilo novostmi in sejemskimi popusti, zaradi katerih vam zagotavljajo, da vam ne bo žal, če jih boste obiskali.

V Podjetju Rihter montažne gradnje d.o.o. se bodo tudi letos predstavili na sejmu DOM z obilo novostmi in sejemskimi popusti, zaradi katerih vam zagotavljajo, da vam ne bo žal, če jih boste obiskali.

 

Vseskozi uspešno sledijo razvoju materialov in tehnologij v panogi, ter pridobljena nova znanja sprotno vnašajo v tehnološki in organizacijski proces. Samo na ta način so lahko vseskozi v samem vrhu slovenskih ponudnikov montažnih hiš, nesporno kvaliteto pa jim priznavajo tudi njihovi partnerji v Italiji, Avstriji, Švici, Nemčiji, Franciji in na Hrvaškem.

Njihov prodajni program postaja vse močnejši in zadovoljuje potrebe tudi najzahtevnejših kupcev. V podjetju Rihter vam ponujajo:

  • nizkoenergijske in pasivne montažne hiše po individualnih načrtih s klasično oziroma leseno fasado,
  • tipske nizkoenergijske in pasivne montažne hiše s klasično oziroma leseno fasado

 

RIH-ZURA-C02
Rihter-Atrij01
Rihter-Kotar01

Vse zgoraj našteto vam bodo predstavili na sejmu DOM, hkrati pa vam kot novost ponudili tudi brezplačno svetovanje o najboljših in najcenejših načinih ogrevanja in prezračevanja montažnih hiš. Predstavili vam bodo tudi nove konstrukcijske sisteme za gradnjo nizkoenergijskih in pasivnih hiš ter novo linijo tipskih hiš. Podrobno želijo predstaviti predvsem konstrukcijski sistem Rihter pasiv, ki ustreza zahtevam za pasivno gradnjo in, za katerega pridobivajo certifikat Passivhaus inštituta iz Darmstadta.


Zato vse, ki si želite zgraditi varčno hišo, dom, v katerem boste zdravo živeli in se dobro počutili, obenem pa imeli minimalne stroške s porabo energije, že sedaj vabijo, da jih v času sejma DOM obiščete v HALI A na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, od 6. do 11. marca 2012.


Vse tiste, ki jih v času sejma ne morete obiskati, pa vabijo v njihove prostore na Ljubnem ob Savinji. Z veseljem vam bodo pomagali pri izbiri hiše.


Več na www.rihter.si

Rihter-logo_R

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI