Klub OVEN v družbi FAM-oznic

Društvo poslovnih žensk Slovenije električno kolo

Klub OVEN je ob 3.obletnici delovanja združil OVEN in Društvo poslovnih žensk Slovenije – FAM

Januarja, leta 2015, je luč sveta ugledal prvi Klub OVEN. V minulih treh letih so pripravili več kot 30 dogodkov na katerih so predstavili številne aktualne energetske in okoljske teme, predstavili vrsto zanimivih gostov, vas seznanili s produkti, dejavnostmi in projekti podjetja OVEN ter sodelovali s številnimi podjetji, organizacijami, društvi in posamezniki iz vse Slovenije.

3. rojstni dan pa so se odločili preživeti nekoliko drugače. Odpravili so se na obronke Pohorja, v idilično vasico Zgornja Ložnica, kjer najdete domačijo Gora pod Lipo. V pristnem domačem vzdušju, ki sta ga obogatila vrhunska kulinarika in okusna hišna vina, so se jim pridružile članice Društva poslovnih žensk Slovenije – FAM, ki združuje najuspešnejše managerke in poslovne ženske iz vse Slovenije.

 

OVEN in Drustvo poslovnih zensk Slovenije

 

In ker je začetek leta odličen čas za nove uspehe, sveže načrte in sproščena druženja, so pripravili bogat kulinarični program, predstavili pa so tudi najodmevnejše projekte podjetja OVEN. Med drugim so izpostavili izposojevalnice električnih koles, ki so jih v lanskem letu uvedli prvi v Sloveniji. Kar 5 jih je sedaj v Mariboru in okolici, prihodnji mesec pa v sodelovanju z Zavodom za turizem Maribor-Pohorje odpirajo še veliko izposojevalnico e-koles, v kateri bo mogoče električna kolesa najeti v različnih zanimivih paketih.

 

pasica aplikacija

 

Predstavili so tudi Oven spletno trgovino. Trgovina nudi številne izvirne, pametne ter okolju in zdravju prijazne produkte, ki uspešnim poslovnim ženskam olajšajo vsakdanje življenje in delo. Dame so uživale tudi v vinski zgodbi in ogledu stare kmečke hiše, po večerji pa je sledilo še sladko presenečenje – stand-up komik Željkič, ki je žensko občinstvo nasmejal do solz.

Če vas zanima, kako je potekalo druženje na Gori pod Lipo, si lahko ogledate posnetek, ki ga najdete na FB strani ali na spletni strani, za več infomacij o podjetu OVEN pa jim lahko tudi pišete v spodnji kontaktni obrazec.

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI