LUNOS d.o.o. odpira nov prodajni salon in poslovno enoto Maribor

Oglasno sporočilo

Vsak izmed nas si predstavlja svoj dom kot svoje svetišče, kjer se lahko spočijemo in si naberemo novih moči ter sproščeno zadihamo. A za zdravo življenje potrebujemo svež zrak. To je pomembno tako za ljudi, da ne zbolijo kot za stavbe, da se ne razvije sindrom bolnih stavb. In prav zaradi kvalitete bivanja ter same energetske učinkovitosti se Slovenci v zadnjih letih množično odločamo za menjavo oken, izboljšavo izolacij in vgradnjo prezračevalnih sistemov. Tudi novozgrajene hiše niso brez problemov, saj imajo, zaradi izredno zatesnjenih oken in vrat, izjemno nizko zračno propustnost. Tako se ljudje poslužujejo nenačrtovanega in naključnega zračenja ali pa sploh ne zracijo dovolj.

V prvem primeru se soočajo z veliko izgubo energije, ki so jo vložili v ogrevanje; v drugem primeru pa z nezdravimi bivalnimi pogoji, saj se kar hitro pojavita vlaga in plesen. Rešitev je v kvalitetnem in zanesljivem prezračevalnem sistemu LUNOS, ki nudi širok nabor elementov, s katerimi lahko energetsko učinkovito prezračimo praktično vsak bivalni objekt, pa tudi javne objekte – pisarne, šole, vrtce, ordinacije in bolnišnice.

 

lunos prezracevanje

 

Podjetje LUNOS d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno od leta 2010, v zadnjih 7 letih so prezračevalne sisteme uspešno vgradili v več kot 7000 slovenskih domov. Pridobili so bogate izkušnje tako pri načrtovanju kot pri vgradnji. O tem, da so na pravi poti, so potrdili zadovoljni uporabniki njihov sistemov, ki jih je iz leta v leto več.

To je tudi razlog, da odpirajo nove poslovne prostore v Mariboru, od koder bodo pokrivali SV del Slovenije in tudi na tem koncu omogočili ljudem zdrave bivalne pogoje.

Podjetje Lunos d.o.o. vabi vse, da se jim pridružite na otvoritvi, v četrtek, 20. aprila ob 15. uri na Tržaški cesti 65 v Mariboru (bivši OBI), kjer si boste lahko ogledali njihov prodajni program in dobili vse informacije o izdelkih.

Po uradni otvoritvi se boste lahko družili in pozabavali, za kar bo poskrbel 6pack Čukur. Pripravili pa so tudi presenečenje, ki pa do dogodka ostaja skrivnost.

In ker mnogo Štajercev najde sprostitev v nogometu, bodo ob odprtju spustili v “luft” nekaj denarja za NK Maribor.

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI