Posebna ponudba – biološke čistilne naprave H2E brez elektrike

Zakaj izbrati biološke čistilne naprave H2E? Kot že rečeno ne potrebujejo elektrike, ni aktivnega blata, ne posegajo v videz okolice (podzemni vkop), primerne so za čiščenje vseh vrst odpadnih voda, neslišne, ni neprijetnega vonja, hiter čas obdelave odpa

 

Zakaj izbrati biološke čistilne naprave H2E? Kot že rečeno ne potrebujejo elektrike, ni aktivnega blata, ne posegajo v videz okolice (podzemni vkop), primerne so za čiščenje vseh vrst odpadnih voda, neslišne, ni neprijetnega vonja, hiter čas obdelave odpadne vode (do 6 ur), takoj pripravljene za izpust v naravo ali kanalizacijski sistem, ne povzročajo izpustov toplogrednih plinov, že preko 500 izvedenih projektov in preko 200 zadovoljnih strank, 100% slovenski izdelek.

 

HISA CISTILNA NAPRAVA

 

Čistilne naprave, H2E so narejene iz INOX materiala ali iz POLIETILENA (dvoplastna plastika). Montaža in transport čistilne naprave H2E enostavna in okolju prijazna. Ohišje čistilne naprave s posebno vgradnjo za večje obremenitve in povezovalne poti prenese tudi do 40-tonsko obremenitev. Je dobro odporno na kemične agresivnosti, UV žarke in različne temperaturne spremembe. Ohišje je tudi 100% vodotesno in primerno za vgradnjo v tla. Proizvajalci vam za ohišje zagotavljamo 50-letno garancijo za nepropustnost in nevarnost pred onesnaženjem iz spodnje plasti, kot tudi skladnost z vsemi potrebnimi evropskimi normativi. Čistilne naprave H2E so na seznamu Gospodarske zbornice Slovenije.

Izkoristite možnost sofinanciranja čistilne naprave H2E. Zagotovite si pravo kvaliteto in ceno, poskrbite za svoje odpadne vode.

 

Pošljite povpraševanje – izkoristite ugodne kredite brez pologa za čistilne naprave H2E že od 60,00 EUR naprej.

 

Več informacij najdete na spletni strani  – Portal slovenskih komunal, prodaja materiala za zunanji vodovod in kanalizacijo

tel.: 01 620 88 67

 

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI