BEHA električni konvektorji Wi-Fi

Oglasno sporočilo

Ecodesign direktiva in nove zahteve za električne ogrevalne naprave BEHA električni konvektorji Wi-Fi

BEHA stenski konvektorski radiatorji z moderno zasnovanim elektronskim termostatom s triac tehologijo, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje. Konvektorji so serijsko opremljeni z naprednim Wi–Fi vmesnikom, za enostavno upravljanje na daljavo preko telefona. Konvektorji BEHA zadostujejo novim smernicam Ecodesign direktive in so preizkušeni ter certificirani s strani NEMKO laboratorija.

Vsi modeli zagotavljajo zaščito IP24 in se jih lahko vgradi v kopalnice ali vlažne prostore (razred II). Elektronski termostat je vgrajen na spodnji desni strani radiatorja, kar mu zagotavlja zanesljivo delovanje in natačno meritev temperature v prostoru.

 

Ecodesign direktiva in nove zahteve za električne ogrevalne naprave
Evropska komisija je s sprejetjem Ecodesign direktive podala nove smernice in zahteve proizvajalcem električnih ogrevalnih naprav. Omenjena direktiva je stopila v veljavo 1. januarja 2018 in se nanaša na električne ogrevalne naprave za ogrevanje prostorov. Direktiva podaja zahteve za sezonsko učinkovitost oljnih radiatorjev, električnih konvektorjev, IR panelov in podobnih ogrevalnih naprav.

 

beha oglas

baner elektricno ogrevanje

 

Za različne tipe premičnih električnih grelcev je zahteva po sezonski učinkovitosti 36%, za vgradne sisteme pa je zahteva sezonske učinkovitosti 38%. Omenjene vrednosti lahko v praksi dosegajo izdelki opremljeni z elektronskim termostatom, tedenskim časovnikom, funkcijo za detekcijo prezračevanja in opremljeni z možnostjo daljinskega nadzora preko interneta. Podjetje BEHA je v ta namen razvila nov model varčnega radiatorja, opremljenega z Wi- Fi vmesnikom. Preko aplikacije Beha Smart heater lahko tako uporabnik dostopa in upravlja vse funkcije BEHA radiatorjev, serije PV in LV, praktično po vsem svetu.

Zelo pomembno je tudi, da se vsi BEHA radiatorji proizvajajo na Norveškem. Garancija na BEHA radiatorje je 5 let.

 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI