Inovativne funkcije v novem Ebeco termostatu

Oglasno sporočilo

Inovativne funkcije v novem Ebeco termostatu Pametne funkcije vsestranskega termostata za energijsko varčno ogrevanje

Na tržišče je prišel nov termostat za talno EB-Therm 400, ki je fokusiran na uporabnika. Preprost je za namestitev in upravljanje, uporabniku nudi jasen in dobro premišljen vmesnik.

 

Številni individualno nastavljivi energijsko varčni programi in vrsta inovativnih funkcij naredijo zmogljiv termostat z mnogimi možnostmi.

EB-Therm 400 je digitalni termostat za talno ogrevanje z barvnim zaslonom. Je intuitiven, s preprosto navigacijo in strukturo menija z jasnimi ikonami, priročen tako za monterja kot za uporabnika. EB-Therm 400 je kompatibilen z večino tipal na tržišču in je ustrezen za novogradnje, obnove ter razširitve.

 

tersus elektricno ogrevanje ebeco

 

Fokusiran na uporabniško izkušnjo

EB-Therm 400 je čisto nov proizvod v Ebeco družini termostatov in je bil razvit v duhu slogana – najboljši prijatelj elektro monterja. Bistvo jasnega vodiča za zagon je v tem, da osebi, ki namešča termostat, nikoli ni potrebno pogledati v navodila za uporabo. Produktni vodja pri Ebecu, Peter Gustavsson pravi, da je struktura menija enostavna za razumevanje in ustreza prav vsakemu uporabniku.

 

baner elektricno ogrevanje

 

Pametne funkcije vsestranskega termostata za energijsko varčno ogrevanje

Zaradi mnogih zahtev glede porabe energije električnih naprav, nudi EB-Therm 400 širok nabor energijsko varčnih funkcij. Uporabnik ima jasen vpogled v porabo energije za leto, mesec ali dan.

 

tersus ebeco termostat

 

Morda je pretirano trditi, da je termostat pameten, vendar se je glede na njegov razpon inovativnih funkcij zagotovo temu zelo približal. Poleg individualno nastavljivih energijsko varčnih programov so tu tudi druge pametne lastnosti, kot so napredni časovnik, letna ura in hotelski program. Termostat lahko celo prilagodite za javne površine, kjer želite funkcije čim bolj zakleniti.

EB-Therm 400 je od januarja 2018 možno kupiti kot samostojni termostat ali kot del Ebeco setov za talno ogrevanje.

 

 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI