Električno ogrevanje je zdravo, cenovno ugodno in velja za varčno ogrevanje, primerno za vse vrste bivalnih prostorov, zato lahko kljub napovedim, da se bodo cene energentov dvignile, mirno počakamo na zimske mesece. Razkrivamo, zakaj je priporočljivo izbrati ogrevanje na elektriko, bodisi električno talno gretje, IR panele ali celo kombinacijo obojega.

 

Varcno ogrevanje

Ugodno in varčno ogrevanje

Pri električnem ogrevanju MySun vedno velja nizka začetna naložba. Investicijski stroški so namreč neprimerljivo nižji od centralnih sistemov za ogrevanje, saj za električno talno gretje ni potrebna ne kotlovnica, ne peč. Hkrati montaža poteka brez velikih gradbenih del, prav tako ni stroškov vzdrževanja. To velja tako za električno talno gretje, kot tudi za IR panele.

Električno ogrevanje MySun je varčen sistem. Zaradi načina delovanja se namreč lahko ogrevamo pri nižjih temperaturah, hkrati pa s pomočjo termostatov dobimo popolni nadzor nad temperaturami v posameznih prostorih, kar se pozitivno kaže na mesečnem računu za ogrevanje.

 

Varcno ogrevanje elektricno talno gretje

Varčno ogrevanje z električnim talnim gretjem

baner elektricno ogrevanje

Preprosta montaža brez vzdrževanja

Montaža električnega talnega ogrevanja in IR-panelov je hitra, preprosta in poceni, saj ne zahteva velikih gradbenih del. Sistemi talnega gretja so primerni za vse vrste prostorov in se lahko uporabijo pod večino končnih talnih oblog. Tudi IR paneli so znani po lahki vgradnji brez gradbenih del. Lahko jih namestimo na stene ali strop, zato je poseg v prostor minimalen.

Električno ogrevanje MySun ne potrebuje nobenega vzdrževanja. Oba sistema sta neslišna, hitro odzivna in ju je možno upravljati tudi prek mobilnih naprav. Poleg tega imata dolgo življenjsko dobo in garancijo do 20 let.

 

varcno ogrevanje IR paneli

Zdravo ogrevanje

Temperaturni profil talnega gretja MySun je skoraj idealen – prijetna toplina pri nogah, primerno hladen zrak v višini glave in majhna hitrost zraka, ki ne dviguje prahu, kar je še posebej dobrodošlo pri osebah z alergijami in astmo. Tudi IR paneli ne dvigujejo prahu, saj ne ogrevajo neposredno zraka, tako kot tradicionalni ogrevalni sistemi, temveč grejejo tla, stene in predmete okoli sebe.

 

Ugodno, a tudi estetsko

Medtem ko je električno talno gretje povsem neopazno in primerno za pod vse vrste talnih oblog, se IR paneli lepo zlijejo s prostorom. S kolekcijo grelnih panelov MySun Art pa lahko v svoj dom vnesemo tudi umetniški pridih. IR paneli tako postanejo funkcionalni skozi vse leto.


 Vsa morebitna dodatna vprašanja o električnem varčnem ogrevanju napišite v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času.


   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine
 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Preverite akcijsko ponudbo 2022 za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.