Celotna ideja delovanja nemškega podjetja BWT je posvečena vodi, s ciljem, da postane svetovni vodilni proizvajalec vodne tehnologije z okolju prijaznimi, cenovno dostopnimi izdelki in rešitvami.

Strokovno znanje in podpora pri upravljanju vode sta zaznavni na vseh ravneh bivanja – prisotnost BWT-ja boste opazili, okušali, čutili in zavonjali. BWT zagotavlja higieno, varnost in zdravje v vašem vsakodnevnem stiku z vodo. Izjemen podjetniški duh, veselje do inovacij in uspeh – to so dejavniki, ki BWT postavljajo v vrh evropskih proizvajalcev opreme za upravljanje vode.

 

BWT filtri za vodo vodna tehnologija

BWT ima široko paleto rešitev za vsako zahtevo upravljanja z vodo - bodisi na dovodu vode v stavbo (točka vstopa) bodisi na izteku prek armature (točka uporabe). Visoko kakovostni izdelki pripomorejo k izjemni zaščiti vodovodnih napeljav in armatur, ogrevalnega sistema ter malih gospodinjskih aparatov pred vodnim kamnom in drugimi neželenimi delci, ki potujejo z vodo. BWT ponuja profesionalno upravljanje vode na vseh ravneh povpraševanja: od stanovanjskih hiš do večstanovanjskih blokov, poslovnih prostorov ali industrijskih objektov.

 

Odkrijte edinstveno mobilno napravo za polnjenje sistemske ogrevalne vode

Monterji strojnih inštalacij in obrtniki, ki se ukvarjate z izvedbo strojnih inštalacij na terenu, boste verjetno z zanimanjem prebrali članek in preverili informacije o novi in unikatni napravi za polnjenje sistemske ogrevalne vode. BWT je tudi na slovenski trg lansiral izdelek AQA THERM MOVE POWER, ki je okolju prijazen in varčen sistem za polnjenje in dopolnjevanje sistemske vode za hlajenje in ogrevanje.

Proizvajalec BWT je namreč kot prvo podjetje na svetu razvilo napravo, ki s postopkom reverzne osmoze zagotavlja popolno ogrevalno vodo brez kemičnih dodatkov. Voda za polnjenje in dolivanje ogrevalnega sistema je z uporabo izdelka AQA THERM MOVE POWER prečiščena, demineralizirana in zato optimalno obdelana, brez uporabe kemičnih dodatkov.

pasica aplikacija


Pomembne koristi, ki jih posamezno gospodinjstvo s tem dobi, so:

  • Vodni kamen, blato, plini in korozije v ogrevalnem sistemu se občutno zmanjšajo.
  • Celoten ogrevalni sistem ščiti pred poškodbami.
  • Učinkovito ogrevanje in nižji stroški ogrevanja.
  • Podaljšana življenjska doba ogrevalnega sistema.
  • Zajamčeni garancijski zahtevki proizvajalcev ogrevalnih naprav (toplotne črpalke, plinske peči, peči na drva, ...) – ogrevalna voda je napolnjena po navodilih proizvajalca.

BWT filtri za vodo

POPOLNOMA PREČIŠČENA VODA

Kakovost vode je neodvisna od parametrov vode iz lokalnega vodovodnega omrežja. Naprava zagotavlja neprekinjen nadzor. Pri spremembi v °dH in preseganju prevodnosti (80 ali 120 μS/cm) se na zaslonu izpiše alarm. Kakovost proizvedene vode je v skladu s standardoma VDI 2035 in ÖNORM H5195-1. 

ZMOGLJIVOST

AQA THERM MOVE POWER je visoko učinkovit: zmogljivost do 360l/h vode s kapaciteto 80.000 litrov z enim kompletom vložkov! Neprekinjeno delovanje 24/7 tudi pri visoki temperaturi okolja, zahvaljajoč inteligentnemu prezračevalnemu sistemu. Samodejni START/STOP glede na nastavitev minimalnega in maksimalnega tlaka napravo naredi popolnoma neodvisno. V primeru potrebe po večji količini polnilne vode lahko vzporedno nastavite dve ali več naprav AQA THERM MOVE POWER.

TRAJNOSTNI ODNOS DO NARAVE

Današnji priznani proizvajalci ogrevalnih naprav zahtevajo kakovostno pripravo sistemske ogrevalne vode. Prav naprava AQA THERM MOVE POWER zagotavlja najvišje standarde pri pripravi sistemske vode, saj zagotavlja prečiščeno vodo na najbolj gospodaren in do naravnih virov prijazen način. Npr. en komplet vložkov prihrani čas vzdrževanja (40 do 60 menjav) in ogromne stroške za 1.000 l. dezinfekcijske smole. Omogoča učinkovito delovanje brez kemičnih dodatkov. Naprava deluje skladno z vsemi zahtevami, ki privarčujejo čas pri delu, varujejo uporabnika in varujejo kakovost vode.

MOBILNOST

Mobilna naprava ima kompakten dizajn, je lahka, za lažje manevriranje po stopnicah pa ima tudi transportna koleščka. Naprava je opremljena z integriranim zaslonom in štirimi funkcijskimi gumbi. Zaslon daje uporabniku hiter pregled vseh parametrov izdelka. Funkcionalnost naprave je še dodatno izboljšana z aplikacijo BWT RO, ki jo lahko prenesete v mobilno napravo. Aplikacija ponuja pameten nadzor nad delovanjem naprave.


NAJEM NAPRAVE MOGOČ V VSEH TRGOVINAH VETO GROUP

Voda za polnjenje in dolivanje ogrevalnega sistema je z uporabo naprave prečiščena, demineralizirana in zato optimalno obdelana, postane t. i. »mrtva voda«. AQA THERM MOVE POWER je na voljo za izposojo v vseh trgovinah Veto Group!


Več informacij pridobite s klikom na prospekt, v vseh trgovinah Veto Group, ali pišite v spodnji kontaktni obrazec:


VETO d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

 

 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.