HydroFlow - trajna zaščita pred umazanijo v vodi

Naprava za čiščenje vode HYDROFLOW je za okolje in človeka povsem naravna oblika čiščenja vode, odlična za vgradnjo v vašem domu ali v večjih objektih, kjer se v sistemih za ogrevanje ali cevnih inštalacijah v večjih obratih v industriji, kopališčih, javnih ustanovah, bolnišnicah mora zagotoviti čisto in neoporečno vodo.

 

KONIK hydrofow

 

Korak do čiste pitne vode brez kemikalij

Tehnologija HYDROFLOW deluje popolnoma brez kemikalij, na principu signala HYDROPATH. Uniči 99,99% bakterij in alg in ne deluje na principu dezinfekcijskih sredstev. Ker se v cevnih razvodih v zgradbah nabirajo bakterije in umazanija  s t.i. osmozo sile vode povzročimo, da se bakterije povsem uničijo.  HYDROFLOW sistem čiščenja vode je plod razvoja angleškega podjetja Hydropath Technology Ltd. 

Predstavljamo vam delovanje sistema za domačo, hišno uporabo zaščite cevnih inštalacij Hydroflow HS38:

 

 

HydroFlow - trajna zaščita pred vodnim kamnom

Trda voda ima visoko vsebnost mineralov - visoke koncentracije (Ca2, Mg2 + ionov). Učinek kamna ima v ceveh več, težko popravljivih neugodnih vplivov. Vodni kamen v hišah zmanjšuje moč ogrevanja ogrevalnega sistema in pretok vode ter s tem povečuje stroške ogrevanja, povzroča blokade ter puščanje in okvare na ceveh in armaturah, v večjih industrijskih in proizvodnih obratih pa ogroža delovni proces. Klasični postopki čiščenja cevi zahtevajo uporabo dragih in nevarnih kemikalij. Z uporabo t.i. hydroflow tehnologije preprečimo težave in nimamo potrebe po velikih posegih v cevno inštalacijo. HydroFlow sistem nevtralizatorja vodnega kamna je primeren za domačo uporabo v gospodinjstvu, hkrati pa dopušča reševanje težav z vodo v večjih industrijskih, kopaliških in drugih obratih. Kakovost sistema je potrjena s številnimi referenčnimi primeri vgradnje tudi v bolnišnicah, šolah, kopališčih.

 

KONIK Signal Hydropath prej potem

 

HydroFLOW zaščita pred vodnim kamnom in umazanijami hkrati preprečuje nastajanje vodnega kamna brez kemikalij in brez spreminjanja strukture vode. Naprava raztopi obstoječ vodni kamen s t.i. kristalizacijo. Ob tem se ustvarijo kristali, ki postopoma raztapljajo vodni kamen.

 

Mesto montaže: v hišnih aplikacijah se montira pred ogrevanjem sanitarne vode, v industriji pa po ogledu objekta. Garancija 3 leta.
Garancija na učinkovitost 6 mesecev

 

Hydropath signal - kako ga pošljemo po cevi?

Razlika med Hydropath tehnologijo in ostalimi podobnimi tehnologijami čiščenja vode je v induciranju električnega signala v vodi. V praksi se je ta tehnologija potrdila za veliko bolj učinkovito kot magnetni signal.

 

KONIK Signal Hydropath

Signal Hydropath spodbuja kalcijeve karbonatne ione da se združujejo v skupke, pri čemer gre za proces kristalizacije. Skupki se spremenijo v kristale in se lažje vežejo med seboj.

 

Tehnologija oddaja signal s povprečno frekvenco ± 150 kHz, ob tem da lahko moč impulzov reguliramo za določen delovni proces, električni tok pa potuje po celotni cevi (20W).

V Podjetju Konik d.o.o. se že dobro desetletje ukvarjajo s pripravo sanitarnih in pitnih voda v gospodinjstvih, šolah, javnih ustanovah in podjetjih. Njihovi strokovnjaki vas bodo obiskali in našli pravo rešitev za vas.

 

 

Več informacij lahko dobite na spletni strani  www.dile.si

ali na strani www.dile.siwww.hydroflow.si

tel.: (02) 88 27 450Konik d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 


Povezane vsebine

 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.