Ionska mehčalna naprava je namenjena mehčanju vode, to je odstranjevanju vodnega kamna iz vode v stanovanjskih hišah, stanovanjih, gostinskih lokalih, hotelih, trgovinah, šolah, vrtcih in drugih ustanovah. Naprava uporablja za mehčanje vode povsem enako tehnologijo kot kuhinjski pomivalni stroj. Naprava se avtomatsko regenerira z raztopino natrijevega klorida (soli).

 

Mehcanje filtriranje in dezinfekcija vode

Ionska mehčalna naprava

Ionska mehčalna naprava NASSER 160 V UF HF popolnoma odstrani vodni kamen in s tem odpravlja vse težave, ki jih ta povzroča na vodovodni napeljavi, ventilih, grelcih, pralnih in pomivalnih strojih, umivalnikih, koritih, pipah in njihovih mrežicah, tuših, kopalnih kadeh, sanitarni keramiki, wc-kotličkih in školjkah, posodi, kozarcih in kuhinjskem priboru.

Z uporabo ionske mehčalne naprave boste prihranili čas za čiščenje in denar za nakup čistilnih sredstev in vzdrževanje. Curki na pipah in tuših bodo nemoteni. Če zmanjšamo stare obloge vodnega kamna na grelcih vode, ki jih povzroča trda voda in preprečimo nastajanje novih, bomo občutno znižali stroške energije. Tudi življenjska doba naprav se bo bistveno podaljšala.

 

ionske mehcalne naprave


Ionska mehčalna naprava zagotavlja zaščito vode in zadovoljstvo.


Za zaščito ionske mehčalne naprave je treba pred napravo namestiti filter za vodo. Ta hkrati ščiti gospodinjske naprave, armature in vodovodno napeljavo.

Priporočljivo je uporabiti kombinirani filter za vodo, ki vsebuje mehanski filter in filter z aktivnim ogljem. Aktivno oglje veže na sebe več sto različnih onesnaževalcev, ki jih najdemo v vodi. Ker smo v zadnjem stoletju spustili v okolje več kot 100.000 različnih onesnaževalcev, ki se na koncu znajdejo v vodi, je uporaba takega filtra nujna.

 

Mehcanje filtriranje in dezinfekcija vode vodni filtri


Izkoristite številne prednosti, ki jih nudi mehka voda in privarčujte pri stroških za vodo.


Trojni vodni filter

Trojni vodni filter Triplex Pro je namenjen filtriranju vode celotnega objekta, stanovanjske hiše ali stanovanja. Montira se na glavni vod vode, namestitev je preprosta, vzdrževanje pa je minimalno. Odstranjuje rjo, pesek, mivko, mulj, blato, delce velikosti 5 mikronov, klor, slab vonj in okus, rakotvorne trihalometane (THM), pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.).

čista voda trojni vodni filter triplex pro

Dvojni vodni filter

Zmogljiv dvojni vodni filter Big Blue Duplex Pro je primeren za temeljito filtriranje pitne sanitarne vode v celotnem objektu, stanovanju ali stanovanjski hiši. Tudi ta se montira na glavni vod vode, njegova namestitev je preprosta, vzdrževanje pa je minimalno.

Iz vode odstrani vse nečistoče, ki jih odstrani tudi trojni vodni filter Triplex Pro, vendar pa vodo zaradi večjih filtrirnih vložkov s kar trikrat več filtrirnega medija temeljito prečisti tudi pri večjih pretokih vode.

homsak Dvojni vodni filter Big Blue Duplex

Dvojni vodni filter zagotavlja stoodstotno čisto vodo, primerljivo z izvirsko vodo.

Z uporabo kombiniranih filtrov za vodo zagotovimo najboljšo kakovost pitne vode za naše zdravje in dobro počutje.

Če želite kot vir pitne vode uporabljati deževnico, vodo iz vodnjaka, lastnega zajetja ali slabo vzdrževanega vodovoda, jo je treba ustrezno filtrirati in nato dezinficirati z UV-sterilizatorjem vode.

UV-sterilizator vode z osvetljevanjem s svetlobo valovne dolžine 254 nm (UV-C spekter je sestavni del sončeve svetlobe) brez uporabe kemičnih sredstev v vodi uniči 99,99 % bakterij, virusov in drugih mikroorganizmov, vključno z E. Coli, Giardia, Cryptosporidium.

pasica aplikacija

UV-sterilizator vode

Z uporabo UV-sterilizatorja vode PurePro® 6 GPM v vodi uničimo mikroorganizme, kot so virusi. Z njegovo uporabo odstranimo 99,99 % bakterij ter si zagotovimo mikrobiološko varno čisto pitno vodo pri pretoku do 22 l/min. Sterilizator se priključi na glavni vod vode za črpalko, če jo imate, in za vodnim filtrom, odlična sta npr. trojni vodni filter Triplex Pro ali dvojni vodni filter Big Blue Duplex Pro. Namestitev je preprosta, vzdrževanje pa je minimalno.

čista voda UV sterilizator vode PurePro

UV sterilizator vode vodi uniči skoraj vse bakterije in druge mikroorganizm, ter zagotavlja dezinfekcijo vode


Vsa morebitna dodatna vprašanja napišite v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času.Henrik Homšak s.p.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.