Najpodjetniška ideja: LED-svetila so v vzponu

Najpodjetniška ideja: LED-svetila so v vzponu V Sloveniji nastajajo inovativne LED-sijalke in svetila, ki so po besedah avtorjev korak pred tekmeciV ljubljanskem Studiu PI so razvili in patentirali inovativno LED-sijalko z napajalnikom. Svojo ponudbo zaokrožujejo z razvojem LED-svetil. Z njimi želijo prodreti v druge države Evropske unije.Idejo za LED-sijalko je samostojni podjetnik Gorazd Jernejc dobil pred tremi leti. Ker ima doma veliko stenskih svetilk in ker je skoraj vsak mesec pregorela kakšna žarnica, je razmišljal, kako bi se izognil pogostemu zamenjavanju sijalk. Rešitev je videl v LED-tehnologiji in razvil LED-sijalko z napajalnikom, ki ima dolgo življenjsko dobo.

V Sloveniji nastajajo inovativne LED-sijalke in svetila, ki so po besedah avtorjev korak pred tekmeci

 

V ljubljanskem Studiu PI so razvili in patentirali inovativno LED-sijalko z napajalnikom. Svojo ponudbo zaokrožujejo z razvojem LED-svetil. Z njimi želijo prodreti v druge države Evropske unije.

 

Idejo za LED-sijalko je samostojni podjetnik Gorazd Jernejc dobil pred tremi leti. Ker ima doma veliko stenskih svetilk in ker je skoraj vsak mesec pregorela kakšna žarnica, je razmišljal, kako bi se izognil pogostemu zamenjavanju sijalk. Rešitev je videl v LED-tehnologiji in razvil LED-sijalko z napajalnikom, ki ima dolgo življenjsko dobo.

 

Zdajšnja razsvetljava ni učinkovita

Pred letom dni se je Jernejc povezal z Janezom Luzarjem, ki je dotlej delal v energetiki. Dogovorila sta se za razvoj in prodajo programa LED-svetil prek Luzarjevega podjetja Studio PI. Po koncu študija se jima bo pridružil Matic Vugrinec, ki bo prevzel celotno prodajo.

 

Luzar in Jernejc pravita, da sta se za svoj razvoj LED-sijalk odločila, ker so tehnološko napredne, ekološke in energetsko varčne. Sijalke in svetila s takimi lastnostmi bodo v prihodnje nadomestili energetsko neučinkovito razsvetljavo, ki ta hip prevladuje, napovedujeta….


Celoten članek: http://www.finance.si/291119/Najpodjetni%B9ka-ideja-LED-svetila-so-v-vzponu

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI

SORODNE VSEBINE