Talna obloga iz plute lahko zdrži velike obremenitve

Ker je med talnimi oblogami velika konkurenca, pripada pluti le manjši del trga. Vseeno pa so talne obloge iz plute na slovenskem trgu na voljo že vrsto let. Kupci pa lahko izbirajo med različnimi vzorci in proizvajalci.Kot je povedala Nika Tinta iz podjetja Marton Plus , je med talnimi oblogami iz plute na voljo cela paleta različnih dimenzij in debelin ter različnih barvnih odtenkov in vzorcev.Enkrat pluta, vedno plutaTinta je povedala, da se po njihovih izkušnjah večina kupcev, ki je že imela pluto, odloči za vnovičen nakup te talne obloge, saj so bili z njo zadovoljni več desetletij, med kupci pa so tudi taki, ki so jim ta material priporočili prijatelji ali sorodniki. Vsekakor pa pluta pridobiva nove kupce, saj današnje smernice poudarjajo vlogo ekologije, poleg tega so ljudje vedno bolj ozaveščeni glede uporabe naravnih materialov in njihovega pomena za zdravje.

Plutovinaste talne obloge se vračajo na naša tla

Ker je med talnimi oblogami velika konkurenca, pripada pluti le manjši del trga. Vseeno pa so talne obloge iz plute na slovenskem trgu na voljo že vrsto let. Kupci pa lahko izbirajo med različnimi vzorci in proizvajalci.

Kot je povedala Nika Tinta iz podjetja Marton Plus , je med talnimi oblogami iz plute na voljo cela paleta različnih dimenzij in debelin ter različnih barvnih odtenkov in vzorcev.

Enkrat pluta, vedno pluta

Tinta je povedala, da se po njihovih izkušnjah večina kupcev, ki je že imela pluto, odloči za vnovičen nakup te talne obloge, saj so bili z njo zadovoljni več desetletij, med kupci pa so tudi taki, ki so jim ta material priporočili prijatelji ali sorodniki. Vsekakor pa pluta pridobiva nove kupce, saj današnje smernice poudarjajo vlogo ekologije, poleg tega so ljudje vedno bolj ozaveščeni glede uporabe naravnih materialov in njihovega pomena za zdravje…


Celoten članek: http://www.finance.si/280979/Talna-obloga-iz-plute-lahko-zdr%BEi-velike-obremenitve?src=pj310510

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI