Arhsol d.o.o. je mlado inženirsko podjetje, z bogatimi izkušnjami na področju projektiranja, ter montaže sončnih elektrarn.

Pohvalimo se lahko z več kot 5 MW postavljenih ter 15 MW projektiranih elektrarn.Našo uspešnost pripisujemo strokovnemu pristopu, znanju, izkušnjam ter kakovostnim komponentam, ki jih vgrajujemo v naše sisteme.


arhsol_solar_3
Sončna elektarna, moč: 250 kWp


Klasični fotonapetostni sistemi za proizvodnjo električne energije imajo zaradi svoje zgradbe nekatere pomanjkljivosti, ki se odražajo v slabši energijski učinkovitosti in tudi v slabi požarni varnosti.
Napredna tehnologija SolarEdge, ki jo ponuja podjetje Arhsol v sodelovanju s podjetjem A-sol, zagotavlja maksimalen energijski izplen, kakor tudi nadzor nad delovanjem posameznega PV modula. Primerna je za vse uporabnike, tako gospodinjske, poslovne, industrijske, kakor tudi za večje solarne parke. SolarEdge proizvaja optimizatorje moči, visoko zanesljive PV razsmernike ter omogoča spremljanje delovanja vsakega modula in detekcijo napak preko spletnega portala.

arhsol_solar_2


Hitrejše povračilo investicije
Zagotavlja nam popoln pregled nad delovanjem sistema in zaznavanje napak v sistemu na daljavo (prikaz delovanja posameznega modula, prikaz celotnega sistema na virtualni shemi elektrarne, samodejna zaznava in javljanje napak v sistemu, lahek dostop do spletnega portala iz računalnika in pametnega telefona).

arhsol_1
Visoko zanesljivi PV razsmerniki


Omogoča povečan energijski donos in hitrejše povračilo investicije zaradi MPPT na posameznem modulu (brez izgub zaradi različnih izhodnih moči modulov, delnega senčenja ter izgub zaradi različnega staranja modulov).

Omogoča maksimalni izkoristek dane površine (v isti niz je možno povezati module z različnimi orientacijami in nakloni, različnih tipov modulov).
Nudi večjo varnost med montažo, vzdrževanjem, v primeru gašenja požara in drugih izrednih primerih (zagotovljena je varna napetost v nizu, ki je enaka število optimizatorjev krat 1 V).
V zadnjih letih se je razvoj tehnologije izkoriščanja sončne energije pri pretvorbi v električno usmeril v izboljšanje varnostnih zahtev in povečanju učinkovitosti samega sistema. Z izbiro naprednega fotonapetostnega sistema se bo investicija v naložbo najhitreje povrnila.

Več na www.arhsol.si


ARHSOL d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.