Arhsol d.o.o. je  mlado inženirsko podjetje, z bogatimi izkušnjami na področju projektiranja, montaže ter vzdrževanja sončnih elektrarn.

Pohvalimo se lahko z več kot 5 MW postavljenih ter 19,5 MW projektiranih elektrarn. Našo uspešnost pripisujemo strokovne-mu pristopu, znanju, izkušnjam ter kakovostnim komponentam, ki jih vgrajujemo v naše sisteme.

 

arhsol 1

 

Za dobro delovanje sončne elektrarne in doseganje predvidenega donosa, je potrebno redno spremljati njeno delovanje in opravljati vzdrževalne preglede ter dela. Dnevno preko nadzornih sistemov nadzorujemo delovanje kar 34 sončnih elektrarn, vendar se število le teh dnevno povečuje. Nadzor deluje tako, da v primeru nepravilnosti nemudoma obvesti lastnika elektrarne in nas, ki napako odpravimo in preprečimo večji izpad dohodka investitorja. Nadzor vzpostavimo s kakršno koli opremo elektrarne, ter tudi strankam omogočimo vpogled v delovanje njihove elektrarne preko spleta. Z našim strokovnim znanjem se lahko izognete več dnevnemu izpadu proizvodnje, saj morebitno okvaro takoj opazimo in jo s hitrim posredovanjem odpravimo.

 

Naš obseg vzdrževanja elektrarne vključuje 24 urni nadzor, redni letni pregled z najnovejšimi napravami, popravilo in zamenjavo vseh komponent ter intervencijsko posredovanje ob nepravilnostih.
Klasični fotonapetostni sis-temi za proizvodnjo električ-ne energije imajo zaradi svoje zgradbe nekatere pomanjkljivosti, ki se odražajo v slabši energijski učinkovitosti in tudi v slabi požarni varnosti.
Napredna tehnologija SolarEdge, podjetja Arhsol, v sodelovanju s podjetjem A-sol, zagotavlja maksimalen energijski izplen, kakor tudi nadzor nad delovanjem posameznega PV modula. Primerna je za vse uporabnike, tako gospodinjske, poslovne, industrijske, kakor tudi za večje solarne parke.
SolarEdge proizvaja optimi-zatorje moči, visoko zanesljive PV razsmernike ter ponuja spremljanje delovanja vsakega modula in detekcijo napak preko spletnega portala.

 

Prednosti sistema SolarEdge
Zagotavlja nam popoln pregled nad delovanjem sistema in zaznavanje napak v sistemu na daljavo (prikaz delovanja posameznega modula, prikaz celotnega sistema na virtualni shemi elektrarne, samodejna zaznava in javljanje napak v sistemu, lahek dostop do spletnega portala iz računalnika in pametnega telefona).


Omogoča povečan energijski donos in hitrejše povračilo investicije zaradi MPPT na posameznem modulu (brez izgub zaradi različnih izhodnih moči modulov, delnega senčenja ter izgub zaradi različnega staranja modulov).
Omogoča maksimalni izkori-stek dane površine (v isti niz je možno povezati module z različnimi orientacijami in nakloni, različnih tipov modulov).

 

ahrsol 2
ahrsol 3


Nudi večjo varnost med montažo, vzdrževanjem, v primeru gašenja požara in drugih izrednih primerih (zagotovljena je varna napetost v nizu, ki je enaka številu optimizatorjev krat 1 V).
V zadnjih letih se je razvoj tehnologije izkoriščanja sončne energije, pri pretvorbi v električno, usmeril v izboljšanje varnostnih zahtev in povečanju učinkovitosti samega sistema. Z izbiro naprednega fotonapetostnega sistema se bo investicija v naložbo najhitreje povrnila. •

www.arhsol.si

tel.: 08 205 36 10

 

Povezane vsebine

 


Arhsol d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Preverite akcijsko ponudbo 2022 za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.