Predani projektu, zavezani stranki

Podjetje PVC Nagode iz Postojne stavbno pohištvo uspešno izdeluje več kot desetletje in vztrajno povečuje tržni delež povsod po Sloveniji. Osnova za izdelavo oken so pvc profili priznanega svetovnega proizvajalca Rehau iz Nemčije, ki izpolnjuje stroga merila proizvodnje stavbnega pohištva, z visoko kakovostjo izdelanih oken, vrat in panoramskih sten.

 

Nova proizvodnja stavbnega pohištva iz aluminija

Nedavno smo uvedli lastno proizvodnjo izdelkov iz aluminija, polken in enostavnejših vrat, kot pomemben razvojni potencial pa podjetje posveča programu PVC profilov Rehau Geneo, na zunanji strani obdanih z masko iz aluminija. S tem smo pridobili na kakovosti profilov, predvsem trdnosti in pravokotnosti, predvsem pa na estetiki. V moderni arhitekturi namreč čedalje bolj prevladuje stavbno pohištvo temnejših sivih odtenkov, tako lahko sedaj z barvanjem aluminija barvno zadovoljimo tudi bolj zahtevne kupce.

 

pvc_nagode_porodnisnica

Obnovljena Porodnišnica Postojna z okni PVC Nagode

 

pvc_nagode_slika-brezovica

Vrstne hiše Brezovica pri Ljubljani, siva okna PVC Nagode v kombinaciji z macesnovo fasado

 

 

Estetika za najzahtevnejše

Pomembno novost uvajamo na področju okovja, t.i. skritega okovja, primernega za vgradnjo v vse vrste oken in balkonskih vrat. Pri t.i. skritem okovju gre za občutno povečanje estetike stavbnega pohištva, pa tudi uporabnosti, ker vrata in okna s tem veliko lažje čistimo.

 

Vhodna vrata, ki čakajo na vas

V podjetju PVC Nagode stalno povečujemo kakovost. Trgu lahko sedaj ponudimo PVC vhodna vrata s polnili Rodenberg, ki so mnogim poznana, kot sinonim za najvišjo kakovost v segmentu polnil tega področja.

 

Vhodna vrata lahko sedaj izbirate tudi z Rehau GENEO profili, kar v kombinaciji s prekrivnim 70 mm polnilom Rodenberg pomeni, da lahko toplotno prehodnost vhodnih vrat znižamo celo pod 0,8 W/m2K. Edinstvena je tudi izvedba vhodnih vrat s skritimi nasadili, ki vhodnim vratom dodajo še posebno estetsko vrednost.

 

Kupci, ki nas poznajo, vedo, da ni le kakovost oken in vrat tisto, kar nas naredi drugačne od konkurence. Izvedba montaže in demontaže poteka po merilih najstrožjih sodobnih gradbenih standardov in je za nas enako pomembna kot sam proizvod. Kupci namreč zelo radi opazijo kako korektno je izvedena demontaža ali pa zaščita prostorov pred izvedbo del.

PVC Nagode vsakoletno izpopolnjuje prodajni program stavbnega pohištva.

Vabljeni, da se sami prepričate in nas obiščete  v prodajnem salonu na sedežu podjetja v Postojni ali  salonu v Ljubljani na Jurčkovi cesti v IC Rudnik.

 

Za podrobnejše informacije pokličite

05 7000 555 ali obiščite spletno stran www.pvcnagode.si

 

 

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI