Regulacija ogrevanja in hlajenja izdelana v Uponorju

Regulacija ogrevanja, omogoča pravo temperaturo dovoda za ogrevanje in hlajenje. Z njo si omogočimo idealno bivalno temperaturo vseh dvanajst mesecev.

Z regulacijo ogrevanja do idealne temperature v prostorih vseh dvanajst mesecev

Vsak posameznik različno zaznava temperaturo. Preko poletja in zime se lahko doseže maksimalno toplotno udobje samo v primeru, ko temperature okolice zadostijo potrebam uporabnika (in ne v obratni smeri).

Regulacija ogrevanja

Regulacija ogrevanja ozicena 24V

Ožičena regulacija ogrevanja 24V

To zahteva prilagodljiv in občutljiv krmilni sistem. In Uponor nudi točno to, začenši od sobnih termostatov, do priključnih modulov in ogrevalnih razdelilcev. Vse komponente prihajajo iz istega vira.

Inovativni Uponorjevi sistemi za krmiljenje temperature dovoda in za temperature v posameznih prostorih, kombinirani z Uponorjevimi rešitvami ploskovnega ogrevanja in hlajenja, poskrbijo za udobne temperature okolice skozi vse leto, skupaj z enostavno uporabo.

Regulacija ogrevanja ozicena 230 V

Ožičena regulacija ogrevanja 230 V

Individualna regulacija temperature, ki zaznava skoraj tako kot človek

Uponorjeva individualna regulacija temperature v prostoru nudi izbiro komponent, ki se lahko kombinirajo tako, da najbolj ustrezajo zahtevam. Nudijo konvencionalen način krmiljenja temperature v posameznih prostorih ali večjih conah. Najsi bo to ožičena verzija 24 V oz. 230 V ali pa enostavno nadgradljiva brezžična regulacija, ima Uponor primeren sistem individualne prostorske regulacije za vašo specifično uporabo v stanovanjskih in komercialnih objektih. Nastavitev želenih temperatur na stilskih, in uporabniku prijaznih, termostatih, ne more biti enostavnejša. Termostat T-75 zaznava temperaturo skoraj tako, kot človek. Ne zaznava samo temperature zraka v prostoru, ampak zaznava občuteno temperaturo v prostoru, ki je kombinacija temperature zraka v prostoru in temperature, ki seva od površin v prostoru. Regulacija ogrevanja omogoča krmiljenje še posebej občutljive temperature v prostoru. Z inovativno DEM funkcijo in avtomatskim balansiranjem lahko prihranite pri stroških ogrevalne energije. Z uporabo SMS modula pa se lahko vzdržuje stik s krmiljenjem prostora tudi na daljavo.

Regulacija ogrevanja brezzicna regulacija z vgrajeno DEM funkcijo

Brezžična regulacija ogrevanja z vgrajeno DEM funkcijo

Regulacija ogrevanja omogoča vedno pravo temperaturo dovoda za ogrevanje in hlajenje

Individualna regulacija temperature v prostoru je lahko zanesljiva le, če sta zahtevani temperaturi tople in hladne vode vedno na voljo. Uponor regulacija temperature dovoda z regulatorjem klime C-46 poskrbi za to s pomočjo zaznavanja atmosferskih razmer. Opremljen z različnimi prednostmi, je le-ta odličen krmilnik temperature dovoda! Izberite med posameznimi komponentami ali že pripravljenimi regulacijskimi postajami ali regulacijskimi postajami v vsaki etaži, ki se popolnoma prilegajo razdelilni omarici.

Regulacija ogrevanja uponor

Kompaktna in dobro izolirana – Uponor centralna črpalčna grupa CPG 15 z regulatorjem klime C-46

Regulator klime C-46 za ogrevanje in hlajenje

Ta regulator klime vključuje skupno uporabo termostatov z Uponor individualno prostorsko regulacijo, integriranim upravljanjem črpalke in vrsto ostalih funkcij z enostavno programsko opremo in delovanjem.

Regulator klime C-46 (ogrevanje/hlajenje) zaznava atmosferske razmere in na podlagi tega zagotavlja zahtevano temperaturo dovoda za ogrevanje in hlajenje zgradbe; prav tako se lahko uporablja za vzdrževanje zunanjih površin brez snega in ledu. Je združljiv z Uponorjevo brezžično regulacijo za posamezne prostore in omogoča, na primer, priključitev do treh brezžičnih modulov C-56 na regulator klime C-46 preko bus povezave. Podobno sobni termostati brezžične regulacije po posameznih prostorih direktno komunicirajo z regulatorjem klime C-46 (ogrevanje/hlajenje).

 Regulacija ogrevanja regulator klime

Regulator klime C-46

Idealno, tako za ogrevanje kot tudi za hlajenje

Uporablja se lahko kot regulator hlajenja, na katerega se lahko priključi do šest tipal rosišča; tipala rosišča so lahko locirana v različnih prostorih. Takšna rešitev omogoča zanesljivo regulacijo dovodne temperature in preprečuje nastanek kondenzacije.


 Prednosti regulacije ogrevanja:

  • lahko se uporablja za ogrevanje ali hlajenje,
  • lahko se priključi do tri brezžične priključne module C-56 preko bus povezave,
  • združljivo z Uponorjevo brezžično regulacijo po posameznih prostorih,
  • lahko se priključi do šest tipal rosišča, ki omogočajo zanesljivo regulacijo dovodne temperature vode pri hlajenju,
  • enostavna programska oprema s čarovnikom za namestitev in hitrim menijem,
  • integrirano upravljanje črpalke,
  • podpira termopogone (24 V), mešalne ventile (0-10 V) in črpalke z omejitvijo hitrosti,
  • bistven del centralnih in lokalnih Uponorjevih regulacijskih postaj.

Vas zanima cena, izvedba, subvencija, garancija?
Izpolnite spodnji kontakti obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili na vprašanja.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields


 

{youtube}7CKTSYta8p4

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI