ROCO – nova popolnost toplote

Seriji ROCO in ROCO multiAir predstavljata funkcionalen in oblikovalski dosežek: velika steklena vrata privlačijo poglede in privabljajo dotike. Kot absolutna novost je Roco na samem vrhu tehnologij peletnih peči. Očara nas s številnimi uporabniku prijazn

Moč je v tišini
Seriji ROCO in ROCO multiAir predstavljata funkcionalen in oblikovalski dosežek: velika steklena vrata privlačijo poglede in privabljajo dotike. Kot absolutna novost je Roco na samem vrhu tehnologij peletnih peči. Očara nas s številnimi uporabniku prijaznimi dodatnimi funkcijami. Je izredno nezahteven za uporabo: brezžični doseg, zaslon na dotik in RIKA WLAN nadzor lahko upravljajo s pečjo preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika.
V tej seriji kaminskih peči z izjemno nizko globino, lahko izbirate med tremi različicami kamnitih oblog in dvema barvama ohišja.

 

 

agni kaminska pec roco

 

 

Prednosti Rikinih peletnih peči

 

agni kaminska pec roco prerezBarva kaminske peči ne oddaja vonja
Za Rika peči se uporablja izključno površinska zaščita, odporna na visoke temperature, skorajda brez topil in vonja in v preverjeni vrhunski kakovosti. Ta omogoča ogrevanje brez nadležnega vonja.

Minimalna poraba
Z uporabo izključno varčnih komponent in z lastno razvito regulacijo, se je poraba električne energije omejila na vrednost, ki je konkurenca ne dosega: č16 W pri regulaciji delovanja ob polni moči ogrevanja.

Največja učinkovitost
Zaradi višjih temperatur v kurišču vsak RIKA kamin zagotavlja optimalno zgorevanje z maksimalno energetsko učinkovitostjo in najmanjše vrednosti emisij, zato so še posebej prijazni okolju.

Popolnoma samodejno delovanje
Termostat in časovno krmiljenje delovanja z enostavno nastavljivimi časi ogrevanja, zagotavljata popolnoma samodejno vodeno ogrevanje vključno z vklopom ali izklopom.

Delovanje neodvisno od sobnega zraka
Večina RIKA peletnih peči lahko deluje neodvisno od sobnega zraka. Zato so te peletne peči lahko brez težav nameščene tudi v pasivnih hišah in hišah s kontroliranim prezračevanjem.

Izredno tiho delovanje
Z novim inovativnim sistemom dovajanja peletov je pri večini modelov zvok obratovanja zmanjšan na minimum. Hrup, prisoten pri običajnih sistemih, je tu v celoti odpravljen. Za popoln in udoben počitek.

Dodatna varnost
Stalen nadzor komponent in neprekinjeno spremljanje podtlaka v kurišču, zagotavlja največjo varnost pri delovanju peči.
Naravna porazdelitev toplote
Porazdelitev segretega zraka se kot pri polenski peči vrši preko naravnega sevanja toplote.  Za razliko od sistemov z ventilatorjem sobnega zraka, tu ni prisotnega vrtinčenja prahu in neprijetnih zvokov.

USB vmesnik
USB vmesnik omogoča hitro in enostavno posodobitev programske opreme, tako da bo vaša peč tudi  v prihodnosti lahko opremljena z najnovejšimi funkcijami.

Prednost materialov
Kurišča vseh RIKA peči se odlikujejo po dodatni debelini materiala. Absolutno tesna in tudi pri visokih temperaturah proti krivljenju odporna masivna litoželezna vrata zagotavljajo optimalno varnost in trajnost.

Zaslon na dotik
RIKA peletne peči so namenjene za popolnost v delovanju in hkrati v maksimalnemu udobju. Nova generacija peči je opremljena z vgrajenim zaslonom na dotik.

RIKA WLAN upravljanje
Uporabna aplikacija za pametne telefone in tablične računalnike s popolno menijsko navigacijo.

RIKA GSM upravljanje
Udobno ogrevanje s pomočjo mobilnega telefona in SMS sporočil. Iz katere koli lokacije, v vsakem trenutku.

Vžig preko keramike
V podjetju RIKA razviti vžig s pomočjo keramike, se v primerjavi z običajnimi načini prižiganja razlikuje po bistveno krajšem času vžiganja, občutno nižji porabi moči in nadpovprečno dolgo življensko dobo.

Enostavno čiščenje
Samodejni intervali samočistilnega sistema skupaj s patentiranim zgorevalnim lijakom zmanjšajo zahteve po čiščenju na minimum. Nekateri modeli imajo vgrajeno popolnoma samodejno odstranjevanje pepela s pomočjo prekucne rešetke.

 

Roco multiAir dovaja segret konvekcijski zrak preko povezovalne cevi neposredno v drug prostor. Ventilacijski sistem s porazdelitvijo konvekcijskega zraka je tako tih, kot še nikoli do sedaj, kar je glavna prednost inovacij serije Roco. Preko zaslona na dotik se sistem vklopi in nato postopoma prilagaja.

 

 

agni kaminska pec roco dimnik

 

 

Roco z odvodom dimnih plinov kot pri polenskih pečeh
Roco se prilagodi pogojem v vašem domu. Izvedba Roco RAO omogoča odvod dimnih plinov zgoraj, kot ga običajno poznamo le pri kaminskih pečeh na polena.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI