Vip Tehnika z lastno blagovno znamko

Podjetje VIP TEHNIKA iz Dupleka pri Mariboru, ki zastopa,trži in servisira izdelke proizvajalcev črpalk Vogel, Lowara, Calpeda, Podroll in Zenita, bo odslej tržila tudi izdelke z lastno blagovno znamko.Trenutno so v ponudbi že VIP-ove vodne črpalke za hišne vodovode. V prihodnosti bodo svojo blagovno znamko razširili še na vodne črpalke za profesionalno rabo in na črpalne sklope. V dvajsetih letih svojega delovanja so se dokazali v uspešnem in strokovnem delu, za kar so prejeli tudi priznanje Območne obrtne zbornice iz Maribora.

 

Podjetje VIP TEHNIKA iz Dupleka pri Mariboru, ki zastopa,trži in servisira izdelke proizvajalcev črpalk Vogel, Lowara, Calpeda, Podroll  in Zenita, bo odslej tržila tudi izdelke z lastno blagovno znamko.

Trenutno so v ponudbi že VIP-ove vodne črpalke za hišne vodovode. V prihodnosti bodo svojo blagovno znamko razširili še na vodne črpalke za profesionalno rabo in na črpalne sklope. V dvajsetih letih svojega delovanja so se dokazali v uspešnem in strokovnem delu, za kar so prejeli tudi priznanje Območne obrtne zbornice iz Maribora.

 

vip tehnika vodne črpalke

Vip Tehnika je namreč pričela s servisiranjem in prodajo vodnih črpalk že v letu 1993. V teh letih je podjetje prodalo preko 30 milijonov evrov črpalk, kar je več kot sto tisoč vodnih črpalk, ki so našle svoje odjemalce v Sloveniji, Črni gori, Bosni in Hercegovini in Srbiji. Posebej ponosni so na svojo utečeno servisno dejavnost, ki skrbi za jamstvo kakovosti trženih artiklov. Število prodanih črpalk in številne reference po vsej Sloveniji potrjujejo, da je VIP Tehnika pravi naslov za reševanje problemov v zvezi s prečrpavanjem najrazličnejših medijev.

 

vip tehnika vodna črpalka

Zaradi tega bo tudi uvajanje blagovne znamke VIP Tehnika mnogo lažje. Odločitev o tem so sprejeli predvsem zaradi nenehnih pritiskov zastopanih poslovnih partnerjev, ki ocenjujejo uspešnost poslovnega sodelovanja le skozi število prodanih izdelkov.

 

Tel: 02 630-08-50

 

 

Ob tem bodo predvsem bistveno povečali zaloge črpalk in se poskušali s kratkimi dobavnimi roki  še bolj približati kupcem.  Že doslej so dokazali, da znajo in zmorejo.

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI