Želite porabiti manj energije in vode in imeti sijoče perilo

Vsi pralni stroji Miele so generalno varčni in okolju prijazni, zato brez težav dosegajo najvišji razred energijske učinkovitosti.

Pri podjetju Miele so predstavili novo linijo pralnih strojev serije W1, ki uporabnika očara z vsemi novostmi, ki jih ponuja. Resnično lahko govorijo o revoluciji v negi perila.

Vsi pralni stroji Miele so generalno varčni in okolju prijazni, zato brez težav dosegajo najvišji razred energijske učinkovitosti A+++. Z novimi pralnimi stroji Miele lahko varčujete z električno energijo in vodo kot še nikoli doslej. Kapaciteta polnjenja bobna je do 9 kg. Možnosti števila vrtljajev centrifuge med ožemanjem pa vse tja do 1600 vrtlj./min.

 

miele pralni stroj 2

Miele pralni stroj z oznako WKR 770 PWash in TDos XL

 

Z Mielejevo novo generacijo aparatov W1 je pranje perila čistejše, priročnejše, varčnejše in bolje prilagojeno posameznim vrstam perila. Za to revolucionarno čistost pri pranju imajo zasluge kar tri svetovne novosti: Mielejev sistem PowerWash, funkcija dvofaznega doziranja TwinDos ter CapDosing sistem kapsul.

 

Tri svetovne novosti, značilne samo za nove pralne stroje Miele, iz serije W1:

Sistem PowerWash

Predstavlja revolucijo v pranju perila in dokazano izboljša učinkovitost pranja. [e čistejše, hitrejše in varčnejše pranje z močno prho za vaše perilo.

Perilo opere tako učinkovito in hitro, kot to ni bilo mogoče še nikoli doslej v negi perila. Obsega dve značilnosti vrhunske učinkovitosti: »intenzivno pršenje luga« in program »QuickPowerWash«.

Inteligentni princip intenzivnega pršenja luga zagotavlja izjemen rezultat pranja pri aparatih Miele. Optimalno kroženje luga omogoča, da je učinkovitost pralnega sredstva polno izkoriščena, učinek pranja pa se izboljša za 10 %. S programom QuickPowerWash se perilo opere v manj kot 1 uri, rezultati pranja pa so enaki, kar je potrdil tudi priznani inštitut za uporabne raziskave WfK v Krefeldu, Nemčija.

 

Z dvofaznim sistemom TwinDos do popolnih rezultatov pranja

Miele predstavlja revolucijo v negi perila: noben drug sistem za tekoče pralno sredstvo ne opere belega in barvnega barvila tako temeljito, kot to stori dvofazni sistem podjetja Miele, kar dokazujejo obsežni testi.

 

miele pralni stroj 4

 

Skrivnost odličnega učinka pranja je v dveh komponentah tekočega pralnega sredstva, UltraPhase 1 in UltraPhase 2, ki ju stroj sprosti iz ločenih kartuš v idealnem trenutku med procesom pranja – povsem avtomatsko. Kartuši pa sta varno spravljeni v notranjost pralnega stroja.

Velika prednost takšnega načina doziranja je, da lahko zdaj prvič popolno operete tako barvno kot belo perilo s tekočim pralnim sredstvom. To je revolucija v negi perila, saj običajna tekoča pralna sredstva ne vsebujejo belil.

 

Preprosto doziranje z Mielejevim sistemom CapDosing

Oblačila, ki zahtevajo posebno nego in ste jih doslej morali nositi v čistilnico, lahko zdaj popolno operete tudi s kapsulami Miele. Tako boste prihranili čas in denar.

V ta namen vam Miele ponuja posebne kapsule. Te preprosto položite v prekat za mehčalec. Pralni stroj nato povsem avtomatsko sprosti vsebino kapsul v ravno pravem trenutku med procesom pranja.

 

miele pralni stroj 1

 

Vse tri zgornje lastnosti odlikujejo najboljši Miele pralni stroj z oznako WKR 770 PWash in TDos XL. Vgrajen je izredno močan motor ProfiEco, ki je tudi varčen in tih.

Satasta struktura bobna v tem pralnem stroju je imenovana SoftSteam s pripravo za likanje, kjer v pralnem stroju program »Glajenje« zgladi vaše perilo, še preden ga vzamete iz bobna.

 

miele pralni stroj 3

 

Poleg tega programa omenjeni pralni stroj ponuja edinstveni Upravljalnik programov, ki omogoča, da s klikom na tipko prilagodite program svojim zahtevam.

Miele ponuja poleg vrhunskih pralnih strojev tudi nove sušilne stroje linije T1 in tudi svoja pralna sredstva linije CareCollection, ki so popolnoma prilagojena strojem Miele. Govorimo o popolnem dopolnjevanju aparatov, pestri izbiri programov in pralnih sredstvih. To nam zagotavlja, da je perilo obdelano natanko tako, kot je potrebno. Rezultati pranja pa so najboljši.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI