Udobje in neodvisnost od vrste goriva

Kombinirana toplovodna kaminska peč Aqua Insert + P z dvema izgorevalnima komorama omogoča izbiranje med prijetnim gorenjem polen in učinkovitim izgorevanjem pelet. Drug vir ogrevanja, kot je solarni sistem ali toplotna črpalka, lahko kadar koli vključimo

 

Toplovodna kaminska peč na polena in pelete Aqua Insert + P moči do 9,5 kW podjetja SHT – LOHBERGER

Kombinirana toplovodna kaminska peč Aqua Insert + P z dvema izgorevalnima komorama omogoča izbiranje med prijetnim gorenjem polen in učinkovitim izgorevanjem pelet. Drug vir ogrevanja, kot je solarni sistem ali toplotna črpalka, lahko kadar koli vključimo v sistem in si s tem poleg polen in pelet, zagotovimo še večjo neodvisnost.

 

 

agni kamin Aqua Insert

 

 

Obe  izgorevalni komori sta z učinkovito izrabo prostora in zaporedjem povezani s skupnim toplotnim izmenjevalcem. Toplotni izmenjevalec je povezan z ogrevalnim sistemom in zagotavlja delno ali celotno toploto za ogrevanje stavbe, odvisno od zahtev porabnikov toplote.

Kaminska peč Aqua Insert + P ima možnost, da z razširitvenim modulom prevzame regulacijo celotnega ogrevalnega sistema. Tako sta lahko v učinkovitem skupnem sistemu brez dodatne vremensko vodene reglacije, krmiljena dva ogrevalna kroga, zalogovnik tople vode, solarni sistem ali drug vir ogrevanja (naprimer toplotna črpalka).

 

 

agni kamini Aqua Insert

 

Poleg tehničnih značilnosti vas Aqua Insert + P prepriča še s svojo moderno obliko. Kaminsko peč s tremi različnimi oblikovnimi izvedbami lahko namestite v vašo dnevno sobo kot samostoječo napravo, ali pa se odločite za vgradno različico kaminske peči in jo po svojem okusu integrirate v vaše bivanjsko okolje.

Aqua Insert + P je stroškovno in glede na prihranek prostora najboljša alternativa konvencionalnemu ogrevanju hiš in se lahko vse leto kot CO2 nevtralno ogrevanje uporablja v kombinaciji s solarnim sistemom ali toplotno črpalko.

 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI