Z magnetnim lovilcem odstranimo nesnago

Za odpravo neželenih posledic so v Caleffiju razvili večfunkcijsko napravo z magnetnim lovilcem nesnage in filtrom DIRTMAG PLUS.

 

Zaradi kopičenja nesnage v hidravličnem tokokrogu ogrevalnega sistema lahko pride do zastoja delovanja celotnega sistema. Za odpravo neželenih posledic so v Caleffiju razvili večfunkcijsko napravo z magnetnim lovilcem nesnage in filtrom DIRTMAG PLUS.

 

magnetni lovilec nesnage caleffi

Caleffijev magnetni lovilec nesnage

 

Kombinirano delovanje filtra in lovilca nesnage zagotavlja najvišjo učinkovitost odstranjevanja nečistoč znotraj ogrevalnega sistema. Lovilec nesnage, postavljen pred filter, preprečuje povečanje tlačnih izgub zaradi postopne zamašitve. Odstranjuje feromagnetne snovi iz zaprtega krogotoka in tako zaščiti magnetne rotorje obtočnih črpalk. Zaradi nastavljivega priključka ga lahko namestimo na vodoravne ali navpične cevi. Vzdrževanje je hitro in učinkovito, zaradi dvostranskih odprtin za izpraznitev filtra, enostavno odstranljivemu magnetnemu obroču in široki izpustni pipi.

Lovilec nesnage s svojim notranjim elementom ločuje nečistoče v vodi, z dvema magnefonoma pa zadržuje feromagnetne snovi.

Filter ločuje umazanijo s pomočjo mehanskega zbiranja delcev v jekleno mrežico, glede na njeno velikost.

Najvišja učinkovitost ločevanja delcev je tako zagotovljena že ob prvem prehodu.

Zmogljivost naprave je pri delovni temperaturi od 0 do 90°C, ob maksimalnem delovnem tlaku 3 barov. Deluje v vodi z maksimalnim 30 odstotnim deležem glikola.

 

Oglejte si zanimiv video delovanja večfunkcijske naprave z lovilcem nesnage in filtrom:

 

Več informacij o napravi na  ali po tel.: +386 5 6400 152.

 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI