Elegantno ogrevanje z akumulacijsko kaminsko pečjo TONWERK

Elegantno ogrevanje z akumulacijsko kaminsko pečjo TONWERK

 

T-SKY eco2 – vzhajajoča zvezda ponovno nagrajena

Švicarska manufaktura akumulacijskih peči TONWERK je ponovno dokazala, da je možno združiti vrhunski design in najboljšo tehnologijo.

 

kozlar kamin

 

Njihov model T-SKY je bil tokrat nagrajen s prestižno nagrado GERMAN DESIGN AWARD 2015.T-SKY eco2, s svojo rahlo nazaj ukrivljeno obliko in veliko stekleno površino predstavlja nov mejnik v obliki in funkcionalnosti akumulacijskih kaminskih peči. Najnaprednejša tehnologija zagotavlja novo doživetje ognja in topline.Tonwerk-ova Eco2 linija zadovoljuje najvišje DIBt standarde, zato jo je možno uporabljati v prostorih s kontroliranim prezračevanjem. Edinstveno gorenje polen od zgoraj – navzdol zagotavlja enakomerno in dolgo izgorevanje pri enkratnem nalaganju. T-SKY je možno nadgraditi z DUO modulom, s katerim lahko reguliramo oddajanje toplote direktno v prostor. GO-modul pomaga v začetni fazi izgorevanja, kadar vremenski pogoji in vlek dimnika niso idealni.

 

kamin kozlar T Sky

Glavna prednost akumulacijskih peči TONWERK je njihova nizka trenutna moč oddajanja toplote in akumulacija toplote v osrčju peči. Tako lahko z enkratnim nalaganjem, peč oddaja toploto tudi več kot 10 ur.Pri izbiri barv ponuja pestra izbira umetnih kamnov rešitev za vsak okus. Trenutne trend barve so bela, črna, čokoladna in rdeča. V kolikor želite funkcionalnost in design je T-SKY prava izbira za vas.


 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI