Toplotna črpalka Panasonic T-CAP monoblok J generacije

Panasonic je na področju ogrevanja in hlajenja dodatno razširil ponudbo toplotnih črpalk Aquarea zrak – voda z visoko učinkovitim sistemom T-CAP monoblok,

Panasonic je na področju ogrevanja in hlajenja dodatno razširil ponudbo toplotnih črpalk Aquarea zrak – voda in uvedel visoko učinkovit sistem T-CAP monoblok, J generacije, s hladilnim sredstvom R32. Zunanja enota je kompaktnejša, ta zagotavlja hlajenje, ogrevanje in pripravo sanitarne vode ter je idealna za različne vrste ogrevanja in različne velikosti ogrevanih površin.

 

Toplotna crpalka Panasonic T CAP monoblok J zunanja

 

Aquarea T-CAP monoblok je še posebej primeren za naknadno vgradnjo, saj lahko z njim enostavno zamenjamo tradicionalne plinske peči ali oljne kotle. Preprosto jo povežemo s talnim gretjem, radiatorji ali konvektorji. Toplotna črpalka se ponaša z visoko energetsko učinkovitostjo, ima oceno A+++ pri 35°C in A++ pri 55°C,l izboljšana sta SCOP in hladilna zmogljivost. Uporabljeno je hladilno sredstvo R32 (majhen vpliv na globalno segrevanje).

 

baner toplotne crpalke

Zahvaljujoč dvocevni tehnologiji izmenjevalnika toplote, ki je edinstvena za Panasonic toplotne črpalke, zmogljiva T-CAP ohranja ogrevalno zmogljivost tudi pri nizkih zunanjih temperaturah do -20 ° C in uporabnikom zagotavlja znatne prihranke tako ob investiciji in kasneje tekočih stroških.

Zaščito pri obratovanju toplotne črpalke omogoča nova zasnova filtra, ki vključuje magnet. Zasnova filtra, razen varovanja sistema pred nabiranjem kovinskih delcev, omogoča tudi enostavno izločanje umazanije iz sistema. S tem preprečimo okvaro obtočnih črpalk in zamaščenost toplotnega prenosnika.

Sistem je združljiv z aplikacijo Aquarea Cloud. Uporabnik lahko na daljavo nadzoruje vse funkcije ogrevanja in hlajenja, vključno s spremljanjem porabe energije, prihranke energije in zmanjšanje stroškov. Hkrati je s pritiskom na gumb ali z glasovnim upravljanjem omogočen hitrejši dostop do nadzora pametnega doma. Napravo je mogoče povezati tudi z Aquarea Service Cloud, ki olajša dostop na daljavo, monterjem pa omogoča preprost dostop na daljavo do ogrevalnih in hladilnih sistemov svojih strank.

 

Toplotna crpalka Panasonic T CAP monoblok J


Vas zanima cena, izvedba, subvencija, garancija? Izpolnite spodnji kontakti obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili na vprašanja.


Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI