GRADNJA – NENAVADNI PRESEŽKI: Nekateri premorejo izjemno inovativnost

NENAVADNI PRESEŽKI V GRADNJI: Nekateri premorejo izjemno inovativnost

Iščemo inovativne hiše ali letoviške objekte s presežki lepega, praktičnega, sonaravnega in s spoštovanjem tradicije.

 

Na spletu smo naleteli na zanimivo ponudbo možnosti letovanja v nenavadni hiši Raduha. Hiša stoji v starem jedru kraja Luče, od koder vabi vse, ki ste željni drugačnosti, udobnosti in sobivanja z naravo. Prenočite lahko v čudovito obnovljenem in zastekljenem kozolcu, v pravljični leseni hiški na drevesu ali izberete luksuzni apartman na stari štali, kjer se moderno čudovito prepleta s tradicionalnim.

raduha8
raduha5

 baner toplotne crpalke

Kozolec od zunaj povsem običajen, skriva izjemen ambient z dnevnim prostorom in visečo mrežo, kopalnico in dvignjenim spalnim delom. Stekleni ovoj omogoča čudovit razgled na reko Savinjo in divji skalnati greben Breznico. Spodaj, v odprtem delu kozolca, pa se samo za vas nahaja meditacijsko gnezdo z masažnim bazenom.

raduha6
raduha7

 

Hiša v krošnji lipe vas očara z neverjetnim razgledom na reko, podari občutek svobode, prebudi domišljijo in poveže z lepoto narave. Notranja oprema preseneča z umetniško oblikovanim orehovim lesom, udobno kopalnico in masažnim bazenom na terasi. Nad ohranjenimi kamnitimi zidovi in oboki stare štale se nahajata 2 sodobno in luksuzno opremljena apartmaja. Razvajali vas bodo z udobjem kamina, dišečim lesom in prijetnim žuborenjem Savinje, ter vas navdušili z briljantno arhitekturo in spoštovanjem do tradicije.

raduha9

 

Ponudnik omogoča 1x nočitev nad zidovi stare štale, v unikatnem kozolcu ali hiški na drevesu, zajtrk, pijačo dobrodošlice, čokoladno presenečenje v sobi, mehke kopalne plašče, lasten masažni bazen za popoln oddih, …

Vir: http://www.mestoidej.com/hisa-raduha-sanje-in-spanje-v-hisici-na-drevesu-ali-kozolcu-z-lastnim-jacuzzijem-do-39.html

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI