Sejem Dom: črta, načrt, prostor – od ideje do realizacije

Gradite, prenavljate? Načrtujete prenovo? Morate iz takšnih ali drugačnih razlogov sanirate svoje zasebne ali poslovne stavbe?

 

54. mednarodni sejem Dom (10.–15. 3. 2015), Gospodarsko razstavišče

Gradite, prenavljate? Načrtujete prenovo? Morate iz takšnih ali drugačnih razlogov sanirate svoje zasebne ali poslovne stavbe?

 

sejem dom gradnja

Vse za gradnjo na enem mestu v živo

 

Ste lastnik nepremičnine in jo želite prodati ali oddati?  Pa vas zato še toliko bolj zanimajo podrobnosti v zvezi z energetsko izkaznico, ki jo uveljavlja nov energetski zakon? Želite praktičen in strokoven nasvet iz prve roke? Obiščite 54. mednarodni sejem Dom, ki bo od torka, 10., do nedelje, 15. marca, na Gospodarskem razstavišču.

 

Novosti – ceneje:
Oglejte si sejem ceneje v času HAPPY HOUR
Znižana vstopnica 5 EUR v torek, sredo in četrtek  (10.-12. 3.)
– od 13.00 do 15.00 ure

Sejemski popusti veljavni še šest mesecev
Razstavljavci so za obiskovalce pripravili številne sejemske popuste, ki s kuponom veljajo še šest mesecev po sejmu. Oglejte si seznam razstavljavcev na spletni strani www.sejemdom.si.

 

Vse za vaš dom na sejmu Dom

Na sejmu Dom, največji specializirani mednarodni sejemski prireditvi s področja graditeljstva v Sloveniji in njeni okolici, najdete vse za gradnjo. Svojo storitve in izdelke za dom, gradbeništvo in stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice predstavlja tokrat 548 podjetij iz 32 držav. Prireditev tako kot vsako leto predstavlja novosti v panogi.

 

sejem dom svetovanje

Pravi brezplačni neodvisni svetovalni maraton vse dni sejma

 

Vsak obiskovalec prejme ob nakupu vstopnice katalog. Kot vodnik vas popelje po sejmu, ki se razteza na 22.000 kvadratnih metrih razstavnih površin v vseh dvoranah, še treh montažnih, in zunanjih površinah Gospodarskega razstavišča, glede na razstavne programe.

Katalog je hkrati priročnik, v katerem najdete vrsto poljudnih člankov s področja graditeljstva, program svetovanj, ter seznam razstavljavcev z njihovimi opisi in kontakti.

 

Razstavni program 54. mednarodnega sejma Dom
Stavbno pohištvo, garažna vrata, senčila, tehnično varovanje, programske rešitve, montažne hiše, klimatizacija in ogrevalna tehnika, kopalnice in sanitarna oprema, hladilna in ogrevalna tehnika, energijsko učinkovita razsvetljava, peči, kamini, čistilne naprave, orodje, strešne kritine, zidaki, gradnja in prenova, fasade, barve, laki, ograjni sistemi, učinkovita raba energije v stavbah in gospodinjstvih, obnovljivi viri energije, pametne hiše, kovinska galanterija, stopnice, talne in stenske obloge, parketi, laminati, dimniki, cementni izdelki, bazeni in bazenska tehnika, oprema in pripomočki za vrt in okolico doma, hidroizolacijski in toplotno izolacijski materiali, gradbeni izdelki in materiali idr.

 

Brezplačno in neodvisno svetovanje za občane

Za strokovno in širšo javnost se vse dni sejma odvija izjemno bogat obsejemski program z brezplačnimi in neodvisnimi strokovnimi predavanji. Delavnice in svetovanja potekajo v organizaciji Gradbenega inštituta ZRMK in njegovih partnerjev.

Iščete praktične, konkretne rešitve pri prenovi starejših stavb, hidroizolaciji in toplotni zaščiti streh in fasad, pri nakupu oken in vrat, pri vprašanjih glede vlage in plesni, glede trajnostne gradnje oziroma zelenih javnih naročil, energetske izkaznice stavb oziroma raznih projektov, ki spodbujajo energetsko učinkovitost in učinkovito rabo energije v stavbah in gospodinjstvih, glede sistemov ogrevanja in izbire naprav za hlajenje stanovanj, toplotnih mostov idr.? Vas zanima, kako privarčevati na dolgi rok, pri tem pa kakovostno vlagati v svoje zasebne ali poslovne bivalne prostore?

Predavatelji so energetski svetovalci mreže ENSVET in strokovnjaki Gradbenega inštituta ZRMK, ki delujejo na področju bivalnega okolja, gradbene fizike in energije v zgradbah, materialov in konstrukcij, prometnic in infrastrukture ter geotehnike in geologije. Predstavljene so tudi aktivnosti Eko sklada, Slovenskega okoljskega javnega sklada, namenjene kreditiranju in sofinanciranju okolju prijaznih naložb fizičnih in pravnih oseb.

 

Z Znakom kakovosti v graditeljstvu spodbujamo razvoj 

sejem dom znak kakovostiNa slovesnem odprtju sejma bodo podeljena tudi priznanja Znak kakovosti v graditeljstvu. Zakaj si ga velja zapomniti? Ker označuje izdelke, naprave, tehnologije in storitve s področja graditeljstva v Sloveniji, ki izpolnjujejo visoke, strokovno pripravljene in mednarodno primerljive zahteve glede kakovosti. Ker je njegovo poslanstvo promovirati prizadevanja za odličnost in dvigniti kakovost in konkurenčnost proizvodov, naprav, tehnologij in storitev s področja graditeljstva v Sloveniji. Končni cilj je uveljaviti tega neobveznega certifikata kot orodja obveščanja in varovanja potrošnikov je izboljšati kakovost izdelkov, naprav, tehnologij in storitev ter spodbujati raziskave in razvoj novih produktov. Sledite mu tudi vi!


sejem dom pasica
Načrtujte svoje ideje od prve zamisli do končne realizacije!
Brezplačna svetovanja potekajo vsak dan od 10.00 do 18.00 ure.
Svetovalci vse dni sejma brezplačno svetujejo – tudi vam!
Gl. program svetovanja idr.:

 

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI