Odpravite hladne stene, vlago ter visok račun za ogrevanje

Odpravite hladne stene, vlago ter visok račun za ogrevanje

 

Pleskanje s termo keramično barvo

Predstavljamo vam poseben termo keramični premaz THERMOSUN, ki so ga razvili pri NASI za posebne potrebe oblaganja vesoljskih plovil. Ta poseben keramični material, s keramičnimi mikro kroglicami je vmešan v posebej prilagojeno akrilno osnovo. S tem je vzpostavljen t.i. ščit, ki odbija toploto nazaj v prostor, stena pa je ob tem hkrati paro prepustna. Večkratni nanosi termoizolacijskega premaza izboljšajo energijski izkoristek  zgradb, z izkoriščanjem toplotnega valovanja v prostoru pa so kombinaciji z IR ogrevanjem naravnost optimalni, saj zgradba s tem pridobi na izolacijskih lastnostih. Keramične votle kroglice, kot »minipečnice« prevajajo toploto od izvora preko površin sten in stropov, termo keramični premaz dokazano absorbira čezmerno vlago in jo odda nazaj v prostor.

 

 

ekosen thermosun

 

 

Zakaj pleskati z barvo THERMOSUN?

S termo keramičnim premazom dejansko uravnavamo vlažnost notranjih površin stavbe, prispevamo k energijski varčnosti zaradi zmanjšanja toplotnih izgub zidu ter zagotovimo enakomerno temperaturo v prostoru, s tem pa posledično tudi stalno zdravo bivalno klimo. Termo keramični premaz zahteva manj pogosto barvanje in ima odlično elastičnost (manj možnosti za pojav razpok), ter izredno dobro pokrivnost, posebej je uporaben za številne težave pri zaščiti spomeniško varovanih objektov.

 

 

ekosen barva thermosun

 

 

Sistem infrardečega (IR) ogrevanja najmanj prepolovi stroške ogrevanja

Uporabnikom se je investicija v sistem infrardečega (IR) ogrevanja povrnila tudi v eni sezoni, povprečno pa v dveh letih in pol, odvisno od energetskega stanja objekta in načina uporabe ogrevanja. Sistem deluje relativno preprosto, ogreva se z električno energijo z t.i. infra rdečim sevanjem; predmetom v prostoru dvigne temperaturo, predmeti pa posredno segrevajo zrak. V nasprotju s klasičnimi sistemi ogrevanja, kjer je proces nasproten, se najprej segreje zrak, nato predmeti.

 

 

ekosen sevanje prostor

 

 

Sistem infrardečega (IR) ogrevanja omogoča prihranke tudi 65 % stroškov ogrevanja, relativno nizka investicija pa vam obenem omogoči manj finančnega tveganja. Ta način ogrevanja dokazano pozitivno vpliva na zdravje. Sistem odpravlja nastanke vlage kot tudi plesni, ter občutno podaljša uporabnost nepremičnine. Zaradi robustne izdelave IR panelov, je uporabnost sistema infrardečega (IR) ogrevanja najmanj trikrat daljša kot pri klasičnih sistemih gretja.

 

 

ekosen ir paneli

 

 

 

 

 

Sistem ne potrebuje vzdrževanja. Upravljanje je enostavno in omogoča neprimerno večjo natančnost reguliranja toplote od drugih sistemov. Sistem infrardečega (IR) ogrevanja se lahko postavi modularno in brez velikih posegov v zgradbo, saj ne potrebujete kotlovnice. Grelna telesa so videti čudovito in se vklopijo v vsak prostor.

 

 

ekosen regulacija

 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields


 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI