Peč na drva – sodoben kotel Windhager LogWIN

Peč na drva Windhager LogWIN postavljata visoke standarde sodobnega ogrevanja. Peč na drva, kjer zadostuje polnjenje komore samo enkrat dnevno.

V zadnjem času smo se znašli v neverjetnih okoliščinah. Spremenilo se je naše dnevno vedenje, situacija je prav tako vplivala na naše razmišljanje. Že dolgo samooskrba s prehrano, naravnimi viri in drugimi dobrinami ni bila tako pomembna. Verjetno se vsi še bolj zavedamo dejstva, da je Slovenija dežela gozdov in da je les obnovljiv, domač energetski vir. Les, ki se sicer uporablja na številnih področjih, je nadvse dobrodošel tudi v segmentu ogrevanja naših domov in objektov. Večina nas je čas karantene izkoristila za temeljito pospravljanje svojih domov, urejanje vrtov, delo na kmetijah. Posvetili smo se svojim najbližjim in načrtovali prihodnost. Če sodite med tiste, ki so misli usmerili tudi v prenovo ogrevanja doma in drugih vaših objektov ali tiste, ki gradijo novo hišo, vam predstavljamo sodobno peč na drva Windhager LogWIN.

 

Peč na drva Windhager za novogradnjo ali prenovo

Kakšen način ogrevanja izbrati?


Uplinjevalna peč na drva LogWIN Klassik, podjetja Windhager, s katero lahko dosežete zelo učinkovito in zanesljivo ogrevanje.  Z uporabo jamčijo izjemno varčno ogrevanje in do okolja prijazno delovanje. In kar je zelo pomembno, te peči na drva postavljajo visoke standarde ogrevanja in resnično visoko udobje bivanja. Peči na drva Windhager vas bodo prepričale tudi z enostavnim upravljanjem v slovenskem jeziku in privlačno ceno.


Peč na drva Windhager – udobje in vrhunska izvedba

Udobje in vrhunska izvedba uplinjevalne peči na drva Windhager LogWIN Klassik

Velika XXL odprtina polnilne komore te peči na drva omogoča preprosto nalaganje 1/2 ali 1/3 metrskih polen. Obenem velik polnilni prostor prostornine 145 litrov omogoča dolgo ohranjanje žerjavice in preprosto nalaganje polen brez potrebe po ponovnem kurjenju. V zimskih dneh, če le hiša ni zelo potratna, večinoma zadostuje polnjenje komore le enkrat dnevno. Z avtomatskim vžigalnim sistemom (opcijsko) te peči na drva zagotovijo avtomatski vžig– bodisi takoj, bodisi kasneje, ko se po daljšem nedelovanju peči na drva ponovno pojavi potreba po ogrevanju bivalnih prostorov

Uplinjevalne peči na drva Windhager LogWIN Klassik –doslej  investicija še ni bila tako ugodna!

Prilagodljive peči na drva

Patentirana, modularno sestavljena zgorevalna komora peči na drva vzdrži najvišje termične in mehanske obremenitve in zagotavlja dolgo življenjsko dobo naprave. Material zgorevalne komore te peči na drva namreč ne predstavlja obrabljivi del kotla. Tudi velika polnilna komora peči je izdelana iz kvalitetne kotlovske pločevine debeline 6 mm.


Windhager LogWIN Klassik peči na drva odlikuje inovativno upravljanje izgorevanja LambdaTherm (Lambdasonda + Thermocontrol), ki omogoča:

• trajno in čisto izgorevanje,

• izboljšano gorenje,

• stalen nadzor nad temperaturo zgorevalne komore.


Čista kotlovnica in izvirne rešitve

Preostanek pepela, ki ostane po dokončanem izgorevanju, je možno preprosto odstraniti s pomočjo posebne prilagodljive posode za pepel. Nekatere od številnih prednosti, ki jih imajo te peči na drva, je možnost prilagajanja smeri odpiranja vrat kotla (levo/desno), prilagodljiv priključek cevi dimnih plinov, ter kompaktne dimenzije, ki omogočajo lahek transport te peči na drva skozi vsaka vrata z odprtino 70 cm.

baner lesna biomasa kotli

Nekatere od številnih prednosti, ki jih ima kotel, so tudi možnost prilagajanja smeri odpiranja vrat kotla (levo/desno), prilagodljiv priključek cevi dimnih plinov ter kompaktne dimenzije, ki omogočajo lahek transport kotla skozi vsaka vrata z odprtino 70 cm.


Izkoristite subvencije Eko sklada

Še en razlog več za vgradnjo sodobne peči na polena  je subvencija Eko sklada. Višina subvencije znaša do 60 % priznanih stroškov naložbe, vendar ne več kot 5.000 evrov na te peči. Eden izmed pogojev za pridobitev subvencije je ustrezna peč, kateremu ustreza Windhager LogWIN Klassik.


Veto d.o.o.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 


Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI