Zakaj toplotna črpalka DAIKIN in zakaj kupiti pri njihovih monterjih?

S toplotno črpalko DAIKIN do najnižjih stroškov ogrevanja

Večina kupcev se za toplotno črpalko odloči zaradi nizkih stroškov ogrevanja. Ti znašajo med 3.5 do 5 centov za kilovatno uro (kWh). Zemeljski plin nas bo stal 6.5, kurilno olje 8-9, IR paneli 9-10, elektrika 12, utekočinjen naftni plin več kot 13 centov za kWh. Peletov namenoma ne omenjamo, ker so cene zelo različne. So pa peleti dražji od drv, ki so takoj za toplotnimi črpalkami najcenejši energent.

 

e2e Toplotna crpalka DAIKIN 3

 

Najvišje udobje dosegamo prav s toplotno črpalko

Zaradi daleč najbolj kontrolirane moči ogrevanja je možno zelo natančno uravnavati temperaturo v hiši oziroma stanovanju. To nam omogočajo inverterski kompresorji v kombinaciji s precizno elektroniko, ki je povezana z mnogimi temperaturnimi senzorji.

 

e2e Toplotna crpalka DAIKIN 1Višje investicije znižujemo s subvencijami Eko sklada in drugimi nepovratnimi sredstvi

Ko se odločamo za način ogrevanja v naši hiši, se zagotovo sprašujemo tudi o višini investicije. Le to lahko znižamo z Eko sklad subvencijo, ki za toplotne črpalke znaša med 1000 in 5000 EUR, dodatno se lahko ta znesek ob več ukrepih (vgradnja prezračevanja, novih oken in izolacije) zviša tudi za 50 %. Nekatere občine ponujajo dodatne subvencije, kot na primer v Zagorju, kjer nudijo dodatnih 1250 EUR.

Kombinacija udobja, sorazmerno nizka investicija in najcenejši vir ogrevanja so razlogi, ki dajejo toplotnim črpalkam prednost pred ostalimi ogrevalnimi napravami.

baner toplotne crpalke

Zakaj se odločiti za DAIKIN toplotne črpalke?

Življenja brez neprestanega ogrevanja si pozimi niti ne predstavljamo več. Zato mora biti ogrevalna naprava zelo zanesljiva. DAIKIN toplotne črpalke poleg izjemne učinkovitosti predstavljajo sinonim za varnost in dolgo življenjsko dobo. Odličen produkt, verjetno najbolj razvejana servisna mreža ter možnost dostave rezervnih delov v 24 urah so dejstva, ki dajejo DAIKINOVIM kupcem še dodatno varnost.

 

Dodatna varnost z nakupom preko DAIKIN servisno prodajne mreže

Če želite najvišjo stopnjo varnosti, potem se ob nakupu toplotne črpalke obrnite na monterja, ki sodeluje z uvoznikom E2E. Tako boste deležni možnosti podaljšanja garancije na 5 let, ob okvari pa se bo vaše montersko podjetje lahko obrnilo na strokovnjaka iz E2E servisa. Podjetje E2E je eden redkih uvoznikov z lastno servisno mrežo. Zaposleni se ponašajo z več kot 10 letnimi izkušnjami pri servisu in svetovanju.

 

e2e Toplotna crpalka DAIKIN 2

 

Pri večini drugih blagovnih znamk za servis skrbijo podjetja, ki niso povezana z vašim monterjem in jim je poleg rešitve problema edini interes dober zaslužek. Zato so servisi večinoma zelo dragi.

Če želite odličen, zanesljiv in stroškovno ugoden ogrevalni sistem, se obrnite na svetovalce za DAIKIN toplotne črpalke, ki vam bodo pomagali izbrati ustrezno toplotno črpalko in zanesljivega, preverjenega monterja iz vaše okolice.

 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI