Cenovno ugodno talno ogrevanje Uponor Tacker

Cenovno ugodno talno ogrevanje Uponor Tacker Talno ogrevanje neposredno vpliva na zdravje

Talno ogrevanje Uponor za brezkompromisno ugodje z fleksibilno cevjo za prilagoditev vsem tlorisom prostora in prijetno porazdelitev toplote. Uponor Tacker je sistem za talno ogrevanje, ki se prekrije z estrihom, vsaka komponenta pa se odlično prilega eni drugi. Sistem tlom omogoča posebno izolacijo udarnega zvoka v skladu z modernimi zahtevami, in se lahko prekrije z vsemi poznanimi cementnimi ali anhidritnimi estrihi.

 

uponor talno ogrevanjeTalno ogrevanje Uponor Tacker omogoča preprosto polaganje ter enoten, jasen vzorec polaganja cevi zahvaljujoč natiskani mreži in čvrstimi pritrdilci.

 

uponor talno ogrevanje montazaZakaj talno ogrevanje

Uponor nudi mnoge rešitve za talno ogrevanje za novogradnje ali za obstoječe stavbe, ki se prenavljajo. Talno ogrevanje je postal standard pri novogradnjah, saj ima veliko prednosti pred konvencionalnimi sistemi ogrevanja. Nevidna instalacija eliminira potrebo po čiščenju površin za radiatorji in vidnih cevi

 

Talno ogrevanje neposredno vpliva na zdravje

Ker se prah skorajda ne dviguje, je talno ogrevanje kot nalašč za ljudi, ki trpijo za alergijami. Prijetna sevalna toplota, ki jo oddaja Uponor talno ogrevanje deluje na telo direktno, brez vmesne faze segrevanja zraka v prostoru. Rezultat tega je, da je doseženo enako udobje, vendar pri nižji temperaturi v prostoru (za cca. 2°C). To predstavlja korist za vaše zdravje, kajti tople noge in hladna glava sta točno to, kar zahteva človeško telo, če želimo ostati zdravi. Za talno ogrevanje, ki vam segreva prostor in vam nudi zdravo bivalno okolje se lahko uporabi prav vsak kvadratni meter vašega doma.

 

 

uponor talno ogrevanje tackerNa voljo sta dve vrsti cevi v več različnih dimenzijah.

 

baner talno stensko ogrevanje

 

Uponor Tacker talno ogrevanje ima pred drugimi sistemi številne prednosti

Toplotno in zvočno izolirana izolacijska rola je na pretrge odporna teksturna folija na kateri je natisnjena mreža za lažje polaganje cevi. Fleksibilna, difuzijsko tesna sistemska večplastna cev (MLCP RED) ali plastična cev PE-Xa (Comfort Pipe Plus cev) je izdelana iz posebnega oplaščenega, zamreženega materiala, močni pritrdilci pa zagotavljajo, da je cev zanesljivo pritrjena na izolacijsko rolo.

Dodatno k temu sistemu za talno ogrevanje spadajo elementi, ki so namenjeni za povečanje funkcionalnosti, varnosti in obratovalnosti sistema. Fleksibilna cev se lahko prilagodi vsem tlorisom prostora in zagotavlja prijetno porazdelitev toplote.

 

uponor talno ogrevanje polaganje

Hitra vgradnja cevi s pomočjo cevnih pritrdilcev Uponor Tacker.

 

     

Tehnične prednosti za talno ogrevanje Uponor Tacket

  • Talno ogrevanje je primerno za vse vrste mokrih estrihov z dvema vrstama izolacijskih rol, vgradnja je preprosta zahvaljujoč trdni povezavi teksturne folije in izolacije, izolacijske role pa so na voljo s toplotno izolacijo in slojem udarno-zvočne izolacije, Razmak med cevmi je odvisen od potreb po ogrevanju oziroma hlajenju.
  • Polaganje cevi je enostavno z ergonomično dizajniranimi cevnimi pritrdilci Uponor Tacker, (izbirate lahko cevi dimenzije od 14 – 20 mm), za minimalni odpadek so cevi na voljo tudi v kolutih dolžine do 640 m.
  • Cevni pritrdilci Uponor Tacker zagotavljajo varno pozicioniranje v sistemski teksturni foliji, poseben – daljši cevni pritrdilec Uponor Smart Tacker omogoča trdno in pravilno pritrditev cevi večjih dimenzij (17, 20 mm).

 

Podrobnejše podatke lahko dobite pri generalnemu zastopniku,

firmi DOM-TITAN d.d. iz Kamnika.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI