Udobnejši prostori s Samsung Wind-Free™ klimatskimi napravami

Udobnejši prostori s Samsung Wind-Free klimatskimi napravami

Vaše stanovanje mora biti prijetno – ne glede na to ali počivate, se zabavate, ali preživljate čas z družino. Revolucionarne Samsung Wind-Free™ klimatske naprave AR9500M s 21.000 mikro odprtinami nežno pršijo zrak po prostoru, zato vam nikoli ne bo vroče in ne hladno. Hlajenje z učinkom brezvetrja učinkovito vzdržuje želeno temperaturo, in to povsem brez nelagodja, ki ga povzroča direkten hladen zrak.

 

Nižji stroški električne energije

Samsung Wind-Free™ klimatske naprave AR9500M z inovativnim 8-polnim digitalnim inverterjem vam omogočajo več kot 40% učinkovitejše hlajenje prostorov. Osnovni element Samsung napredne tehnologije digitalnega inverterja zmanjša nihanje navora in hitro doseže največjo hitrost hlajenja. Učinkovitejše delovanje zmanjša tudi stroške energije – v primerjavi s standardnimi klimatskimi napravami – se lahko poraba električne energije zmanjša do 68%. Samsung Wind-Free™ klimatske naprave AR9500M imajo široko temperaturno območje delovanja – od -10 do +46°C za hlajenje, ter od 15 do 24°C za ogrevanje.

 

tratnjek klima samsung wind free ne piha

 

Vrhunska skrb za sveži zrak

Easy Filter Plus, filter vgrajen v Samsung Wind-Free™ klimatske naprave AR9500M, z Virus Doctor ionizatorjem zraka, ohranja čistočo zraka in notranjosti klimatske naprave. Poleg prahu popolnoma prepreči viruse, bakterije in alergene, ko ti prehajajo skozi gosto mrežo filtra. Tako bo zrak v vašem prostoru čistejši kot kadarkoli prej.

 

baner klimatske naprave

 

Pametnejše upravljanje

Samsung Wind-Free™ klimatske naprave AR9500M omogočajo povezavo z brezžičnim omrežjem. S pomočjo Samsung Smart Home aplikacije lahko daljinsko upravljate napravo preko vašega mobilnega telefona in na daljavo regulirate temperaturo, pridobivate obvestila o dnevni porabi energije, ter odpravljate napake, če je to potrebno.

 

Trojna zaščita

Samsung klimatska naprava zlahka deluje tudi v najzahtevnejših okoljih. Triple Protector Plus tehnologija, brez dodatnega stabilizatorja napetosti, preprečuje preobremenitev kompresorja in krmilnika, kot posledice prenapetosti in nihanja električnega toka. Poseben sloj proti rjavenju preprečuje rjavenje kondenzatorja in ohišja. Za popolno brezskrbnost pri hlajenju ali ogrevanju Samsung za visoko učinkovit inverterski kompresor daje 10-letno garancijo.

 

 

  tratnjek kasetna klima samsung  

NOVO!!!

Sedaj tudi kasetne klime v izvedbi
WF tehnologije.

  

 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields


Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI