Ne spreglejte: Sončne elektrarne, električna kolesa, posebna pomladna ponudba mnogih trajnostnih izdelkov

sončne elektrarne na ključ brez vezave Ne spreglejte: Sončne elektrarne, električna kolesa, posebna pomladna ponudba mnogih trajnostnih izdelkov

Podjetje OVEN Elektro Maribor ima status kvalificiranega proizvajalca električne energije, katerih osnovne dejavnosti so proizvodnja električne energije v malih hidroelektrarnah, proizvodnja električne energije v fotonapetostnih elektrarnah, vzdrževanje hidroelektrarn in fotonapetostnih elektrarn ter trženje povezanih produktov s področja obnovljivih virov energije. Že nekaj let vam ugodno izpeljejo projekt sončne elektrarne na ključ, izposodijo električno kolo in omogočajo nakup zanimivih trajnostnih izdelkov v spletni trgovini OVeNshop.

 

oven samooskrba z elektricno energijo

 

V podjetju OVEN izvedejo sončne elektrarne na ključ brez vezave

Življenjska doba sončne elektrarne je okrog 30 let ali več, kar zagotavlja zelo varno in dolgoročno usmerjeno obliko naložbe. Lastnik sončne elektrarne je lahko gospodinjski ali mali poslovni odjemalec, OVEN sončne elektrarne na ključ pa zagotavljajo najvišji izkoristek, najvišje donose in posledično zadovoljne investitorje. Visoko usposobljen kader bo v fazi načrtovanja poskrbel za optimalno kW moč vaše elektrarne. Ključne prednosti namestitve sončne elektrarne s pomočjo podjetja OVEN so tako visoka kakovost z garancijo, postavitev sončne elektrarne na ključ brez vezave in pomoč ob ureditvi subvencije. V družbi OVEN vam bodo pri izgradnji sončne elektrarne skupaj s partnerji ustrezno svetovali in zgradili optimalno elektrarno po vaših merah, ki vam bo omogočila dolgoročno in varno naložbo v obnovljive vire.

 baner soncne elektrarne

 

Spletna trgovina OVeNshop in največja spletna izposojevalnica električnih vozil OVeNtura

V največji izposojevalnici električnih vozil OVeNtura si lahko izposodite električna kolesa, e-skiroje in hoverboarde, v spletni trgovini OVeNshop je kupcem na voljo več kot 60 modelov e-koles ter pestra ponudba že prej omenjenih e-skirojev in hoverboardov. Od letošnjega leta naprej je na voljo tudi novost, in sicer elektrifikacija koles. Gre za predelavo navadnega kolesa v e-kolo, pod sloganom Tudi TVOJeKOLO je lahko električno.

 

oven elektricna kolesa

 

Razvoj področja e-mobilnosti in samooskrbe vsekakor predstavljajo tudi hišne polnilne postaje, ki v primeru uporabe električnih vozil omogočajo dodatne prihranke pri uporabi tekočih goriv.

Vir: Finance

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI