Nova toplotna črpalka Panasonic Aquarea generacije J

Aquarea All in One je del nove generacije J toplotnih črpalk Panasonic za ogrevanje, hlajenje in pripravo sanitarne tople vode za dom.

Panasonic Aquarea, s hladilnim sredstvom R 32 do učinkovitega udobja

Panasonic predstavlja doslej najučinkovitejšo serijo toplotne črpalke Aquarea. Nova toplotna črpalka Aquarea Panasonic generacije J se uvršča visoko na lestvici energijske učinkovitosti, zasnove in udobja. S pomočjo funkcij kupcem zagotavlja številne  prednosti za vgradnjo v stanovanjskih in komercialnih objektih.

Toplotna črpalka Panasonic Aquarea je znana po tem, da je izjemno učinkovita, saj zrak izrablja kot 100-odstotno obnovljivi vir. Generacija J prinaša izboljšano učinkovitost ogrevanja v primerjavi s prejšnjo, z vrednostjo COP 5,33 pri modelu WH-UD03JE5 in vrednostjo COP za sanitarno toplo vodo (STV) do 3,3. Enote imajo oznako A+++ za delovanje pri nizkih temperaturah. To je najvišji energijski razred glede na novo Direktivo o energijskem označevanju 2010/30/ES.

 

toplotna crpalka panasonic aquarea


Nova toplotna črpalka Aquarea All in One Generacije J

  • Nova toplotna črpalka za ogrevanje in hlajenje ter pripravo sanitarne tople vode

  • Izjemno učinkovit sistem z velikim prihrankom

  • Enostavna uporaba z nadzornim sistemom Aquarea Smart Cloud

  • Ekološko hladilno sredstvo R32 z minimalnim vplivom na okolje

  • 5 letna garancija na kompresor

  • Možnost pridobitve državne subvencije Ekosklada


 

Zaradi okolju bolj prijaznega načina toplotne črpalke Aquarea delujejo z hladilnim sredstvom R32, to je enostavno za recikliranje, nima vpliva na tanjšanje ozonske plasti in dosega 75 % manjši vpliv na globalno segrevanje. Gre za varčnejšo alternativo, ki omogoča boljši izkoristek ter za 30% manjšo porabo hladilnega sredstva. V primerjavi s prejšnjimi modeli vključuje tišje zunanje enote, ki zmanjšajo hrup zunaj objekta, kar je še posebej zaželeno na podeželju, kjer sta mir in tišina ključna dejavnika udobja.

 


Nova Aquarea generacije J se ponaša z izboljšanim udobjem tudi pri ekstremno nizkih temperaturah do −20 ˚C.


 

Pomembna novost toplotne črpalke nove generacije J so tudi podaljšane povezovalne cevi. Skupna dolžina teh je do 25 metrov, zato so dobrodošle za monterje in uporabnike v večjih zgradbah. Medtem pa enote z močjo 7 in 9 kW dosegajo višjo omejitev, do 50 m.

Za dodatno prilagodljivost pri namestitvi lahko Aquarea generacije J doseže izhodno temperaturo vode 60˚C. Prav tako je na voljo nova funkcija hlajenja, ki lahko zagotavlja hlajenje do 10˚C in predstavlja popolno rešitev za prilagodljiv nadzor okolja. Na voljo je tudi Service cloud, kot del nadzornega sistema za servisiranje ali spremljanje ogrevanja na daljavo. Funkcija vzdrževanja na daljavo prihrani čas in zmanjša število obiskov monterjev, saj bo črpalka Aquarea povezana z infrastrukturo za spremljanje napak na daljavo. To monterjem omogoča, da se na  težave hitreje odzovejo.

 

baner toplotne crpalke

Serija toplotnih črpalk Aquarea je na voljo v zmogljivostih od 3 do 16 kW, skupaj s širokim naborom visoko kakovostne dodatne opreme pa predstavlja najobsežnejšo serijo na trgu. Rešitve so primerne za novogradnje in obnove, so stroškovno učinkovite ter imajo minimalen vpliv na okolje.

 


Za več informacij obiščite www.aircon.panasonic.eu


 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI