Kaminska peč Induo – prednost ogrevanja s poleni in peleti

Oglasno sporočilo

Kaminska peč Induo – prednost ogrevanja s poleni in peleti

Avstrijske peči RIKA združujejo številne inovativne tehnologije. Na prvem mestu pri razvoju so koristi kupca: udobje, ekonomičnost in varnost. Idealen model za marsikaterega sodobnega kupca je peč INDUO – dve peči v eni. Inovativen samodejni sistem za prepoznavanje goriva omogoča samodejno ogrevanje s poleni in peleti. Privoščimo si romantičen večer in naložimo polena, ko pa se želimo razvajati pa preklopimo na pelete. Popolnoma preprosto! Vgrajeni zaslon na dotik omogoča enostavno upravljanje ter prilagoditev peči za vaše osebne potrebe.

 

 

agni kamin induo
agni kamin induo upravljanje
agni kamin induo detail

 

 

Kombinirana peč INDUO nudi veliko: izbirate polena ali pelete, udobje in ekonomičnost, toplino in praktičnost. Bistveni del te peči je sistem Rikatronic³ – inteligentna enota oz. »možgani« vaše peči, ki prevzame skrb za dovod zraka in nakaže najboljši čas za dodajanje goriva, krmili peč avtomatsko v vsaki fazi zgorevanja, povsem brez vaše pomoči. Krmiljenje res ne bi moglo biti še bolj priročno, gospodarno ali okoljsko odgovorno.

Najvišja kakovost, vodilna tehnologija na trgu in izjemno oblikovanje. Prepričajte se sami, zakaj so peči iz Rike tako posebne!

 

Želite več informacij?

"*" indicates required fields

 

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI