Vaša peč je naša strast

Tako svoje poslanstvo označujejo v Riki, avstrijskem podjetju s priznano visoko kakovostjo izdelave ter izjemnim, večkrat nagrajenim, oblikovanjem kaminskih peči.

 

Modeli kaminske peči  RIKA FOX

RIKA FOX II je ena najbolj priljubljenih kaminskih peči na polena. Združuje kompaktne dimenzije z vrhunsko obliko, uporaba pa je enostavna in povsem prilagojena uporabniku.

Modela RIKA FOX II in FOX II Rikatronic3 se posebej odlikujeta z obliko in enostavnim upravljanjem. Sedaj je nova kaminska peč FOX II Rikatronic3 opremljena tudi s sistemom Rikatronic3, predvsem pa jo odlikujejo tri poglavitne lastnosti:

UDOBJE - senzorsko nadzorovano prezračevanje in samodejni prikaz optimalnega časa za ponovno nalaganje polen sta ključni prednosti, ki bi jih opazil še tako zahteven uporabnik. Ne gre spregledati udobja, ki ga dodatno omogoča ročna regulacija dovajanja zraka za zgorevanje, nastavitve na višini brez pripogibanja, ter nadzor le-teh že na daleč.

VARČEVANJE - porabili boste tudi 50% manj lesa, v primerjavi z običajnimi pečmi brez Rikatronic3 sistema. 

PRIJAZNOST DO OKOLJA - dovršena tehnologija in samodejna regulacija dovoda zraka poskrbita za čim bolj TEMELJITO ZGOREVANJE, s kar največjim izkoristkom toplote in kar najmanjšimi stranskimi produkti zgorevanja. Kot vsi RIKA modeli kaminske peči tudi FOX deluje znatno pod trenutno dovoljeno mejo emisij.

 

agni rika fox kaminska peč
Cenite uporabnost, estetiko, trajnost in dolgo življensko dobo?

 

agni rika fox kamin

 

Prilagodljivost

FOX se izjemno dobro prilagaja velikostim prostorov od 90 pa vse do 210 m³. Patentirani sistem uravnavanja zgorevalnega zraka v vsaki fazi samodejno dovaja optimalno količino zgorevalnega zraka. Posebna varnostna funkcija v FOX II preprečuje nenamerno prekinitev dovoda zraka in s tem zmanjšuje nevarnost deflagracije. Tudi to  kaminsko peč postavlja v ospredje pred drugimi primerljivimi pečmi.

Litoželezna vrata ostajajo zrakotesna in se ne deformirajo niti pri najvišjih temperaturah, kar zagotavlja vrhunsko kroženje zraka in učinkovito zgorevanje. Varnost je prioriteta, zato so vsi varnostno pomembni deli Rikinih naprav izdelani kot trdni ulitki.

 

Jasnost stekla in izgorevanje brez vonja

RIKA kaminske peči so proizvedene izključno s posebnimi barvami, odpornimi na visoke temperature, skorajda brez topil, izgorevanje pa zato poteka brez neprijetnih kemičnih vonjav. Patentirano, samodejno čiščenje stekla vam zagotovi neprestano jasen pogled na plamene v kaminski peči.

 

Sodobno in varčno ogrevanje:
•     sodobna oblika v inovativni izvedbi
•     patentiran sistem uravnavanja zgorevalnega zraka
•     najvišja učinkovitost brez uporabe ventilatorjev
•    višja učinkovitost v primerjavi s konkurenčnimi izdelki
•     prilagodljivo polnjenje glede na potrebe po ogrevanju
•     visoka zanesljivost in hitra odzivnost servisne službe
•     skladnost z najvišjimi standardi kakovosti
•     dolgi časovni zamiki vzdrževalnih opravil
•     samodejni nadzor zgorevanja
•     samodejno čiščenje stekla
•     neodvisnost od sobnega zraka

Predstavitev kaminske peči RIKA FOX II


Agni d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.