RIKA – polovična poraba, dvojno udobje

Oglasno sporočilo

RIKA modeli z novimi tehničnimi dosežki, poleg osnovnega ročnega delovanja, nudijo tudi možnost elektronskega nadzora in programirano vžiganje s časovnim zamikom.

RIKATRONIC 4 – kaminske peči na polena s samodejnim vžigom

RIKA modeli z novimi tehničnimi dosežki, poleg osnovnega ročnega delovanja, nudijo tudi možnost elektronskega nadzora in programirano vžiganje s časovnim zamikom. Kurišče lahko pripravite zjutraj, z ogrevanjem pa pričnete šele zvečer, saj se avtomatski vžig lahko nadzoruje in sproži tudi preko mobilnega telefona, medtem ko ste vi na poti.

Samodejni vžig Rikatronic 4 je nova komponenta elektronskega nadzora modelov peči s patentiranim sistemom. Uporabniku asistira pri vseh korakih ogrevanja, od prižiganja do nalaganja in samodejno zagotavlja najvišjo možno učinkovitost in prijaznost do okolja. Pri zgorevanju polen dosežemo lahko tudi do 50 % manjšo porabo lesa.

 

 

agni kamin rika prostor
agni kamin rika

 

 

V vsaki fazi zgorevanja se samodejno dovaja optimalna količina zgorevalnega zraka. Za počasnejše zgorevanje in optimizirano zmogljivost ogrevanja z manjšimi količinami lesa, se lahko izbere ECO način. Utripanje zaslona v rdeči barvi uporabniku nakaže optimalen časovni interval za dolaganje. Dela, potrebna pri ogrevanju s pečjo, kot so dodajanje polen ali praznjenje pepela, so tu zmanjšana na minimum.

Vsi RIKA modeli delujejo znatno pod trenutno dovoljeno mejo emisij in imajo večjo učinkovitost, kot zahtevajo pravila in predpisi.

Želite več informacij?

"*" indicates required fields

 

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI