Mitsubishi Electric klimatske naprave spadajo v sam vrh kakovosti, tako z vidika tehnologije, kot z vidika varčevanja z energijo. S široko paleto naprav za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje ponuja Mitsubishi Electric rešitve za uporabo v gospodinjstvih, uporabo v profesionalne namene in VRF klimatske sisteme, ki lahko s svojimi elementi in izvedbami zadovoljijo želje še tako zahtevnega uporabnika.


Za uporabo klimatskih naprav v bivalnih, pisarniških in ostalih prostorih lahko izbiramo med različnimi modeli, ki so prilagojeni željam uporabnika, tako po obliki, kot po moči delovanja. Uporabnik lahko izbira med enojnim split ali multi sistemom, slednji omogoča povezavo do 8 notranjih enot na samo eno zunanjo enoto.

 

ream_klime


NOVOST! Nova stilska stenska enota v treh barvah KIRIGAMINE ZEN

Letošnje leto vam z veseljem predstavljamo novo stilsko, stensko klimatsko napravo MSZ-EF, ki jo ponujamo v treh barvah – BELI, SREBRNI IN ČRNI. Velik razpon po moči delovanja omogoča optimalno izbiro za različno velike prostore.  Nova MSZ-EF klimatska naprava se lahko pohvali, kot tudi vse ostale klimatske naprave Mitsubishi Electric, z visokimi izkoristki energije in skoraj neslišnim delovanjem, odličnimi  filtri za čiščenje zraka, ki ustvarjajo stabilne antibakterijske in osvežilne učinke ter izjemno lepim dizajnom. Vsi modeli sodijo v A energetski razred, tako pri hlajenju, kot ogrevanju in prispevajo k manjši porabi energije.

Notranja enota Kirigamine Zen med delovanjem še naprej ohranja svojo tanko in elegantno obliko.

 

Vse naprave MSZ-EF omogočajo funkcijo tedenske časovne nastavitve delovanja, s katero uporabnik nastavi delovanje po svojih željah (temperaturo in časovno namestitev delovanja naprave) in si zagotovi maksimalno udobje bivanja v prostoru ter dodatno privarčuje z energijo.

 

Želite izbrati svojo klimatsko napravo?

Z veseljem vam ponujamo svetovanje, opravimo brezplačen ogled in vam s pooblaščenimi monterji izvedemo montažo ter z rednimi vzdrževanji poskrbimo, da vaša klimatska naprava deluje brezhibno na dolgi rok.


Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 98 98 – klimo pros'm, ali pa nas obiščite v IOC Trzin, Špruha 19, kjer si lahko modele klimatskih naprav tudi ogledate.


Več na www.ream.si

tel.: 080 98 98

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Preverite akcijsko ponudbo 2022 za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.