Klimatske naprave japonskega proizvajalca Mitsubishi Electric so visoko kvalitetne, z nizko poraba energije in spadajo med najboljše klimatske naprave na trgu. Blagovna znamka Mitsubishi Electric pri razvoju novih modelov klimatskih naprav narekuje razvoj v panogi z  vedno višjo energetsko učinkovitostjo, hkrati pa stalno preseneti z novimi modeli, ki prepričajo uporabnika.

 

Mitsubishi klime in smer izpiha zraka

V podjetju Mitsubishi pri razvoju novih modelov klimatskih naprav stalno sledijo najvišji možni energetski učinkovitosti, izboljšani uporabniški izkušnji in čim boljši okoljski sprejemljivosti. Takšen je tudi model MSZ-AP Mitsubishi Electric, ki spada med modele klim srednjega cenovnega razreda. Razviti izboljšan model klima naprave srednjega razreda, je še posebej zahtevna naloga. Ko govorimo o uporabnosti se pri klimah išče občutek hladu brez pihanja. Pri teh klimah motorizirana horizontalna loputa poskrbi za avtomatiziran izpih, uporabniku je na voljo funkcija za natančnejšo nastavitev smeri izpiha z daljinskim upravljalcem.

 

Mitsubishi klime ogrevajo, hladijo in čistijo zrak do popolnosti

Pri tem proizvajalcu lahko izberete model z zunanjo enoto klime za delovanje z ogrevanjem prostorov do zunanje temperature -25°C. Vgrajeni najsodobnejši plasma quad plus filtrirni sistemi poskrbijo za popolno in učinkovito čiščenje zraka. Naprednejše Mitsubishi klime imajo vgrajen poseben 3D I-see senzor za zaznavanje temperaturne razlike v prostoru in prisotnost oseb. WiFi moduli za nadzor na daljavo so serijsko vgrajeni.

 

Najboljše klimatske naprave z visokim sezonskim izkoristkom

Učinkovitost je pri Mitsubishi klimah izpopolnjena bolj kot si predstavljamo. Mitsubishi klime se v režimu hlajenja uvrščajo v razred učinkovitosti A+++, v režimu ogrevanje pa v A++.Varčevanje z energijo je zagotovljeno, glede na to, da se modeli 2,5  in 3,5  kW v režimu hlajenja uvrščeni v razred učinkovitosti A+++, v režimu ogrevanja pa v A++.

 

Klime Mitsubishi lahko vgradimo v pisarne, blok, hišo

Zadnji modeli klim Mitsubishi so tehnično izpopolnjeni, povrhu pa cenovno dostopni. Notranjo enoto Mitsubishi klime, velikosti 2 kW, lahko kombiniramo s split in multi split zunanjimi enotami. Medtem ko se 1,5 kW enota klime lahko vgradi v kombinaciji z multi split zunanjimi enotami. Posebnost teh dveh moči  klime so kompaktnejše mere notranje enote  (D760 mm; V250 mm; G178 mm).

Takšne notranje enote klime so priročne v manjših prostorih, tako zaradi fizičnih omejitev vgradnje, kot estetike. Različice 3,5 , 4,2  in 5 kW odlikuje pripravljena reža za WIFI vmesnik, ki ga lahko preprosto skrijemo pod masko notranje enote in enostavno dostopamo do njega.


Kaj pa montaža klima naprave?

Za kakovostno namestitev je najbolje najeti profesionalnega monterja klimatskih naprav s potrebnim znanjem in izkušnjami. Prvi korak pri namestitvi klimatske naprave je pravilna izbira položaja klimatske naprave v prostoru, ki ga želimo klimatizirati.

Več o pravilni postavitvi klimatske naprave in zunanje enote, lahko preberete v prispevku:

Postavitev klimatske naprave - izbira primerne lokacije

Postavitev klimatske naprave


ream klima mitsubishi

Estetika notranje enote je dovršena, enako je s tehničnimi detajli.

baner klimatske naprave

Mitsubishijeva serija MSZ-LN - LUXURY

Mitsubishi je v 2019 predstavil serijo LUXURY imenovano MSZ-LN, na izbiro v 4 različnih barvah: klasični beli, biserno beli, rubinasto rdeči in onyx črni. Te klimatkse naprave veljajo za  ene najbolj učinkovitih na trgu z najvišjim sezonskim izkoristkom (SEER).

 ream klima mitsubishi VL 100

 Zadnji modeli klim Mitsubishi so tehnično izpopolnjeni, spadajo med najboljše klimatske naprave, povrhu pa so cenovno ugodne.

Nova mini stenska lokalna prezračevalna naprava Mitsubishi Electric

Poleg na trgu že uveljavljenega modela Mitsubishi VL-100UE5-E, z možnostjo dovajanja svežega zraka do 105 m3/h, se je Mitsubishi Electric lansiral novo klimo, model VL-50ES2-E in se približal lastnikom manjših stanovanj, ki potrebujejo manjše klima naprave. Nova klima naprava VL-50ES2-E omogoča dovajanje svežega zunanjega zraka in odvajanju odpadnega prostorskega zraka s pretokom do 50 m3/h, ob tem, da je montaža preprosta, saj je potreben preboj skozi zunanji zid  z le eno cevjo.


V podjetju REAM, z večletnimi izkušnjami v klimatizaciji, nudijo vrhunske toplotne črpalke in klimatske naprave proizvajalca Mitsubishi Electric. V podjetju REAM d.o.o., kot pooblaščenem zastopniku in distributerju naprav Mitsubishi Electric, nudimo široko paleto klimatskih naprav, toplotnih črpalk, prezračevalnih naprav in VRF sistemov. 


REAM d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.