V pričakovanju poletja in še višjih poletnih temperatur, predstavlja svetovno priznani proizvajalec klimatskih naprav Mitsubishi Electric novosti za sezono 2016.

 

Stenski model MSZ-DM  

Nov model MSZ-DM iz serije »Classic« ima nevtralne linije, v beli barvi z visokim sijajem zaradi česar je naprava skladna z vsakim prostorom.

Zahvaljujoč sistemu regulacije DC inverter in skrbnemu načrtovanju uporabljenih komponent je pri mono split izvedbi dosežena izredno visoka raven energetske učinkovitosti A+/A+. S predstavitvijo novih pripadajočih multi split sistemov MXZ-DM (izberete lahko »dvojček« ali »trojček«) pa je dosežena celo energetska učinkovitost A++/A+.

 

 

ream klima mitsubish

Stenski model MSZ-DM

 

 

K dodatnemu varčevanju z energijo pripomore 24 urni časovnik, ki je primeren predvsem za čas odsotnosti uporabnika oziroma za uporabo v nočnem režimu. Časovno pogojen vklop ali izklop se enostavno nastavita v urnih intervalih na enostavnem upravljalniku. Nadgradnjo osnovne regulacije in krmiljenja klimatskega sistema lahko nadgradimo z uporabo Wi Fi vmesnika, programske opreme MELCloud in pametnih prenosnih naprav, ki dvignejo raven upravljanja v »oblak«.

Kvaliteta prostora, v katerem prebivamo, je odvisna od čistosti zraka in stopnje zaznanega hrupa. Klimatske naprave Mitsubishi Electric pomagajo ohranjati najvišje udobje z najnižjo šumnostjo in filtracijo zraka z najbolj učinkovitimi filtri. Naprave MSZ-DM iz serije »Classic«  dosegajo z novim modelom izredno tiho delovanje, saj se je šumnost delovanja v primerjavi s prejšnjim modelom znižala za 4dB. Prav tako je za ohranjanje čistosti klimatiziranega zraka pri novem modelu serijsko vgrajen visoko zmogljiv filter.

 

Novost – kasetna enota SLZ-KF

Poleg modela MSZ-DM pa je novost letošnjega poletja tudi inovativna kasetna enota SLZ-KF s štiri-smernim izpihom za vgradnjo v spuščen strop. Dekorativna maska je v snežno beli barvi. Konkurenčno prednost omogoča napravi horizontalni izpih zraka za najvišji Coanda efekt, kar pomeni, da klimatski sistem dosega optimalno distribucijo zraka z zmanjšanjem občutka »pihanja zraka«, ki je značilen pri podobnih napravah. Kasetna klimatska naprava SLZ-KF ima možnost opcijske vgradnje t.i. »3D I see senzorja«. Senzor omogoča inteligentni nadzor in zaznava prisotnost oseb v prostoru in optimalno usmerja izpih. Omogoča energetsko učinkovito distribucijo klimatiziranega prostorskega zraka v 360° območju pod napravo.

Tehnična prevlada SLZ-KF v segmentu na trgu podobnih naprav, je zmožnost individualne nastavitve posamezne lopute kasetne enote z uporabo upravljalnika, 3D Turbo ventilator za do 4dB(A) nižjo raven hrupa ter najvišji SEER/SCOP.

 

 

ream stropna klima mitsubishi

Kasetna enota SLZ-KF

ream klima hlajenje
ream senzor klima

 

 

Izberite svojo klimatsko napravo

Poleg predstavljenih novosti lahko izbirate med najučinkovitejšimi modeli klimatskih naprav Mitsubishi Electric, v stenski, talni, kanalski in stropni mono split različici. Za klimatizacijo večih prostorov pa lahko izberete vam ustrezen multi sistem, ki na eno zunanjo enoto omogoča priklop dveh do osmih notranjih enot po vaši izbiri.

Promocijsko sporočilo - Ekipa REAM d.o.o.

Več na www.ream.si


REAM d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.