ream1

Vedno več ljudi se odloča za nakup klimatske naprave, saj izkušnje kažejo, da prav klimatska naprva pomaga ustvarjati prijetno udobje bivanja v času vročine in konec koncev tudi v času hladilne sezone.


Pri nakupu klimatskih naprav nas največkrat zanima poraba energije, glasnost delovanja, sistem filtracije za čiščenje zraka, rokovanje s samo napravo in seveda prednosti same klimatske naprave. Kakovost je namreč izredno pomembna , saj napravo kupujemo za dolgoročno uporabo.


Sodobne klimatske naprave danes s svojo tehnološko dovršenostjo in inovativnostjo na področju hlajenja in ogrevanja zagotavljajo udobno bivanje z visokimi energetskimi prihranki. Kot že omenjeno, je potrebno ločiti med klimatskimi napravami nižje in višje kakovosti. Klimatska naprava višje kakovosti, ki jih izdeluje proizvajalec Mitsubishi Electric, zagotavlja izredno nizko porabo energije, večje delovno območje glede na zunanjo temperaturo in z odličnimi sistemi za čiščenje zraka zagotavlja dobro počutje vseh, ki se zadržujemo v prostoru. Sama klimatska naprava brez ustrezne lokacije montaže in brez pravilne uporabe ne zagotavlja udobja. Naprava mora biti namreč nameščena pravilno, da ni direktnega vpiha zraka v osebe, ki se zadržujejo v prostoru. Hkrati je potrebno pri uporabi upoštevati, da razlika med zunanjo in notranjo temperaturo ne sme biti višja od 7°C. Poleg omenjenega je za udobje bivanja s klimatsko napravo potrebna izbira pravilne oblike in moči notranje enote.


Stanovanjske hiše lahko hladimo oziroma ogrevamo s klasičnimi stenskimi enotami, lahko pa tudi s parapetnimi – talnimi enotami, stropnimi ali kanalskimi preko zračnih kanalov, ki so nameščeni po posameznih prostorih stanovanjske hiše. Klimatsko napravo lahko izberemo kot zaključeno celoto, kar pomeni ena notranja in ena zunanja enota, ki jo po navadi namenimo za hlajenje enega prostora ali pa z multi sistemom, eno zunanjo in več notranjih enot, ki jih razporedimo po posameznih prostorih glede na potrebne moči delovanja in obliko.


Klimatska naprava bo delovala učinkovito in varčno samo, če bo izbrana z ozirom na resnične hladilno-ogrevalne potrebe, zato je nasvet strokovnjakov dobrodošel.   Vgradnjo klimatskih naprav je potrebno prepustiti pooblaščenim monterjem, ki delo opravijo strokovno in pravilno. Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 98 98 in pomagali vam bomo izbrati pravo klimatsko napravo.

 

 

Zagotovite si svojo varčno in kakovostno klimatsko napravo, ki vam bo zagotavljala udobje in prijetno bivanje skozi vse letne čase. Plačilo tudi na 12 obrokov brez obresti.

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Preverite akcijsko ponudbo 2022 za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.