Sinonim za kakovost in energetsko učinkovitost

 

Sodobne klimatske naprave s tehnološko dovršenostjo in inovativnostjo na področju hlajenja in ogrevanja, zagotavljajo visoko udobje bivanja in visoke energetske prihranke. Pripomorejo k ustvarjanju ugodne klime poleti, pozimi pa so koristna ogrevala.

 

 

 

Pri nakupu pazimo predvsem na porabo energije, glasnost delovanja, sistem filtracije za čiščenje zraka, rokovanje s samo napravo in druge specifične prednosti klimatske naprave. Dobro je poznati tudi ključne razlike med posameznimi kakovostnimi razredi klimatskih naprav.

 

ream_klime

 

 

 

Sama klimatska naprava brez ustrezne lokacije montaže in brez pravilne uporabe še ne zagotavlja udobja. Naprava mora biti namreč nameščena pravilno, da ni direktnega vpiha zraka v uporabnika. Hkrati je potrebno upoštevati, da razlika med zunanjo in notranjo temperaturo ne sme biti višja od 7°C. Poleg omenjenega je za udobje bivanja s klimatsko napravo potrebna izbira ustrezne oblike in moči notranje enote.

 

 

Stanovanjske hiše hladimo, oziroma ogrevamo, s klasičnimi stenskimi enotami, lahko tudi s parapetnimi – talnimi enotami, stropnimi ali kanalskimi preko zračnih kanalov, ki so nameščeni po posameznih prostorih stanovanjske hiše.

 

Klimatsko napravo lahko izberemo kot zaključeno celoto, kar pomeni ena notranja in ena zunanja enota, ki jo po navadi namenimo za hlajenje enega prostora ali pa z multi sistemom, eno zunanjo in več notranjih enot, ki jih razporedimo po posameznih prostorih glede na potrebne moči delovanja in obliko.

 

 

Klimatska naprava bo delovala učinkovito in varčno samo, če bo izbrana z ozirom na resnične hladilno-ogrevalne potrebe, zato je nasvet strokovnjakov dobrodošel.   Vgradnjo klimatskih naprav je potrebno prepustiti pooblaščenim monterjem, ki delo opravijo strokovno in pravilno.

 

ream_zunanja_enota

 

 

Pokličite na brezplačno telefonsko številko begin_of_the_skype_highlighting            080 98 98   in pomagali vam bomo izbrati pravo klimatsko napravo.

 

Zagotovite si svojo varčno in kakovostno klimatsko napravo, ki vam bo zagotavljala udobje in prijetno bivanje skozi vse letne čase.

 

 

 

Klimatska naprava višje kakovosti zagotavlja nizko porabo energije, večje delovno območje glede na zunanjo temperaturo in s sistemi za čiščenje zraka zagotavlja dobro počutje.

 

 

 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Preverite akcijsko ponudbo 2022 za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.