V pričakovanju poletja in še višjih poletnih temperatur Vam svetovno priznani proizvajalec klimatskih naprav Mitsubishi Electric predstavlja novosti na področju klimatizacije prostorov za sezono 2017.

 

Mitsubishi Electric »SMART«

Novi model MSZ-WN iz serije »Smart« predstavlja popolno simbiozo tehnologij in oblike klimatskih naprav iz serije »Standard« in »Classic« z notranjo enoto v beli barvi, visoko energetsko učinkovitostjo v A++/A+ razredu in možnostjo upravljanja z MELCloud aplikacijo.

 

 

ream klima mitsubishi SMART

 

 

 

ream klima mitsubishi

Mitsubishi Electric »LUXURY«

 

Glavna novost poletja je zagotovo revolucionarna enota MSZ-LN z možnostjo izbire notranje enote v štirih barvnih odtenkih - biserno beli barvi, rubinasto rdeči barvi, onyx črni barvi ter snežno beli barvi.

MSZ-LN uporablja že uveljavljeno tehnologijo I-see, ki je nameščena v vseh top stenskih modelih proizvajalca Mitsubishi Electric. V notranji enoti nameščen 3D I-see senzor nadzoruje prisotnost ljudi v prostoru in prilagaja delovanje sistema. 3D I-see senzor spremlja število ljudi, temperaturo posameznih oseb in temperaturo prostora. Po teh zbranih kazalnikih klimatska naprava izbira najbolj primeren način delovanja.

 

Premium klimatska naprava MSZ-LN ima serijsko vgrajen Wi-Fi vmesnik, ki omogoča, da sistem nadzorujemo in reguliramo neposredno iz računalnika, tablice ali telefona preko Wi-Fi usmerjevalnika z uporabo aplikacije v oblaku MELCloud.

Nočni način delovanja omogoča zmanjšanje ravni hrupa zunanje enote za 3dB(A), onemogočanje zvočnih opozoril notranje enote in zmanjšanje svetilnosti zaslona upravljalnika.

Zunanja enota sistema MSZ-LN je predstavljena v dveh različicah; standardni VG in različici VGHZ za primarno ogrevanje. Zunanja enota VGHZ omogoča delovanje do zunanje temperature -25°C z zagotavljanjem polne moči ogrevanja do zunanje temperature -15°C.  Za varnost pri učinkovitem delovanju pomaga v zunanji enoti vgrajen grelni kabel, ki bo v času odmrzovanja skrbel za normalno odvajanje kondenzata iz pladnja zunanje enote. V času nočnega režima obstaja tudi možnost ogrevanja v stanju pripravljenosti. Avtomatizacija v tem primeru ohranja temperaturo prostora do temperature 10°C.

 

baner klimatske naprave

Lokalne prezračevalne naprave Mitsubishi Electric

ream klima mitsubishi VL 100Lokalne prezračevalne naprave Lossnay so namenjene za prezračevanje bivalnih in pisarniških prostorov, v katerih so vgrajene. Za montažo naprave potrebujemo steno, ki neposredno meji na okolico objekta. Z uporabo lokalnih prezračevalnih naprav enostavno, hitro in cenovno ugodno rešujemo problematiko slabo prezračevanih objektov.

ream klima mitsubishi VL 50Poleg na trgu že uveljavljene naprave VL-100UE5-E, z možnostjo dovajanja do 105 m3/h svežega zraka, se je Mitsubishi Electric s predstavitvijo nove enote VL-50ES2-E približal strankam, ki zaradi dimenzij prostorov potrebujejo po zmožnosti prezračevanja še manjše naprave. Nova naprava VL-50ES2-E nam tako omogoča istočasno dovajanje svežega zunanjega zraka pri odvajanju odpadnega prostorskega zraka s pretokom do 50m3/h z namestitvijo le ene cevi skozi steno objekta.

 


REAM d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

 

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

Preverite akcijsko ponudbo 2022 za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.