Samsung je leta 2017 predstavil prvo klimatsko napravo s tehnologijo WindFreeTM. Sistrem hlajenja WindFree nežno in enakomerno širi zrak skozi tisoče mikroskopskih odprtin in ustvarja tako imenovan “brezvetrje”. Ta inovacija ljudem omogoča udobno življenje, delo in sprostitev brez izspostavljanja neprijetno hladnemu prepihu. V letu 2020 je Samsung predstavil popolnoma novo paleto izdelkov WindFree z novimi pametnimi tehnologijami za še več udobja v zaprtih prostorih.

 

Način hitrega hlajenja WindFreeTM

Klimatske naprave Samsung WindFreeTM so zasnovane za hitrejše in širše hlajenje, saj imajo 15 % večji ventilator, 31 % širše  rezilo  in 18 % širši dovod zraka. Zato klimatske naprave ohladijo zrak tudi do 43 % hitreje v primerjavi s prejšnjim modelom, hladen zrak pa se razprši dlje in širše ter doseže razdaljo tudi do 15 m.

samsung tehnologija wind free

AI Samodejno hlajenje

Samodejni komfortni AI (umetna inteligenca) stanovalce seznanja z izkušnjo pametne klima naprave. Za boljši učinek in preprostejše življenje samodejno optimizira različne načine tako, da analizira pogoje v prostoru in vzorce uporabe. Kar pomeni, da shranjuje uporabniške podatke, želje in vzorce uporabe ter predlaga najuporabnejše možnosti. 

 

samsung tehnologija wind free delovanje

WindFreeTM varčevanje z energijo

Zaradi tehnologije WindFreeTM in s tehnologijo Digital inverter kompresorja Samsung pomaga prihraniti energijo. V nasprotju z običajnimi kompresorji s fiksno hitrostjo ohranja želeno temperaturo brez pogostega izklapljanja in vklapljanja, kar pomeni manj nihanj.

 

samsung tehnologija wind free ne piha

baner klimatske naprave

Senzor gibanja

S senzorjem zaznavanja gibanja lahko uporabnik učinkovito hladi dom, ne glede na to, ali je kdo tam ali ne. Če senzor 20 minut ne zazna gibanja, samodejno preklopi na način WindFreeTM in tako varčuje z energijo.  Sistem pa lahko nastavite tudi tako, da se izognete pihanju zraka proti ljudem ali pa jim pihanje sledi med gibanjem po prostoru.

 

samsung tehnologija klima ne piha

Filter Easy Plus

V primerjavi z običajnimi filtri je filter Easy Plus nameščen zunaj na vrhu enote, kar omogoča lažje čiščenje brez demontaže pokrova. To pomeni, da ga je mogoče preprosto sneti in ga očistiti pod vodo, ne da bi bilo za to treba odpreti pokrov ali ga močno vleči.

samsung tehnologija wind free ciscenje

Filter Tri-Care

Filter Tri-Care vzdržuje higieno zraka in toplotnega izmenjevalnika. Njegove tri plasti vključujejo filter z visoko stopnjo gostote, ki odvaja večje delce prahu, vlakna in živalske dlake. Ima tudi filter s prevleko zeolite, ki zajame drobnejše delce in pomaga zmanjšati količine nekaterih potencialno nevarnih virusov, bakterij in alergenov v zraku.

samsung tehnologija wind free ciscenje filtra

Klimatska naprava WindFreeTM Pure 1.0

Samsung je v letu 2021 predstavil tudi novo klimatsko napravo Samsung WindFreeTM Pure 1.0, ki poleg vseh navedenih tehnologij zajema tudi klimatski sistem, opremljen z zmogljivim elektrostatičnim filtrom PM1.0, ki deluje kot čistilec zraka.

Poleg tega, da zajema izredno fin prah do 0,3um, filter PM1.0 nekatere vrte bakterij z elektrofiltrom tudi uničuje. Laserski senzor, nameščen na naprednem zaslonu, se seznanja z ravnjo kakovosti zraka in samodejno čisti s funkcijo, ki temelji na umetni intelegenci. Napredni zaslon lahko poleg prikaza kakovosti zraka v zaprtem prostoru preprosto sporoči tudi temperaturo aktivirano funkcijo pa hitro prikaže na zaslonu.


Samair d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.